Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesség alatt altatás? Mandula?

Terhesség alatt altatás? Mandula?

Figyelt kérdés
Volt akinek valamihez kellett a terhességtől függetlenül? Megcsinálják? Lehet, hogy ki kell venni a mandulámat. Olyan volt valakinek terhesen? Nekem még semmilyen beavatkozásom nem volt.

2017. máj. 9. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az altatás nem a legveszélytelenebb dolog. Alá is szoktak íratni egy halom papírt, hogy megértetted a kockázatot.

Édesanyámat még altatták császárnál 26 éve, de ma már ott is csak érzéstelenítés van.

Ha nem muszáj szerintem halaszd el.

2017. máj. 9. 22:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Baratnomnek terhesseg miatt halasztottak a mutetet.mar megvolt az idopont,minden papir.elotte 3 nappal tesztelt pozit.

Szerintem egy mandulamutet nem olyan halaszthatatlan.

Nekem 13 eves koromban vettek ki,altattak.baratnomet 28 evesen nem altattak.

Senkit sem a szobatarsai kozul.

A mutet utan azert eleg kemeny fajdalmak vannak,kell ra gyogyszer rendesen.szerintem mar csak ezert is erdemes megvarni a szulest.plusz az altatas nem jo a babanak.

Akit felnottkent altatnak annak gondolom oka van.mint a fogorvosnal,azt is csinaljak altatasban extrem esetekben.

2017. máj. 10. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!