Mást is piszkál a védőnő a kiskönyv töltögetése miatt?
Figyelt kérdés
Kb 2 hetente találkozom az orvosommal (beutalás, papírok stb.), nagy ritkán ír a kiskönyvbe, de a kórházban ambuláns lapokat kapok, végén igazolást, hogy jártam terhesgondozásra. Azt mondták, hogy ők nem irkálják pl az UH eredményeket külön a kiskönyvbe, ott az ambuláns lap. Ezen a védőnő ki van akadva, csinálja a cirkuszt. Ez engem első terhességnél frusztrál, már elegem van. Másnál is volt ilyen a védőnő? Már ott tartok, többet nem megyek hozzá.2017. márc. 26. 21:47
11/13 anonim válasza:
Az ő dolga, ha így tusja, ha nem. Sz.rd le, legyen meg a kiskönyvben a 4 orvosi pecsêt és csók puszi.
Egyébként olyan jó,hogy ő van érted...
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnyugodtam kicsit. Ő van értem de amiket eddig kérdeztem tőle pl rossz kombinált teszttel kapcsolatban, válaszolni már nem nagyon tudott..
2017. márc. 27. 13:06
13/13 anonim válasza:
Soha nem írt a dokim a kiskönyvembe egy betűt sem. Azt csak a védőnő vezette. (Az ellátásoknál sem a "négy pecsétet" nézik, hanem a szüléskor a dokim kiállított egy A5-ös méretű lapot, amin szerepelt, hogy a törvényben előírt számú alkalommal részt vettem a terhesgondozáson, azt aláírta, lepecsételte és ennyi bőven elég volt. A kiskönyvemet a védőnőn kívül soha, senki nem kérte!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!