A zalaegerszegi kórházban dr. Györe Imréről milyen véleményetek van?
Nekem szörnyű véleményem van róla. Egyszer voltam nála, csúnyán beszélt velem és fájdalmas volt a vizsgálat. Sokat feküdtem a nőgyógyászaton, ott sem keltett jó benyomást.
De két kolléganőm hozzá jár, nagyon dicsérik, abszolút meg vannak elégedve vele.
Minden orvosrol fogsz hallani/olvasni pozitív és negatív véleményeket. Ez ilyen, az utólag fog kiderulni csak, hogy jó döntés volt-e az adott orvos. Én drukkolok, hogy elégedett legyél vele.
Magánrendelésen is tahó tud lenni, barátnőmet a saját orvosa vitte át hozzá, hogy nézzen rá uh-val ő is. Majdnem kivágta...
De van szentiváni ismerős, ahol akkor császározott, amikor a baba már a szülőcsatornában volt. Kifelé nem jött, hát próbálta visszafelé. Egy évig volt gépen, míg a szülők el nem tudták engedni...
Mondjuk az anyukája hasonló stílusú gyerekorvos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!