Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Most komolyan, ti nem akadtato...

Most komolyan, ti nem akadtatok volna ki a dokin?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a 18. heti genetikai UH-n. Csinálta is a méréseket a doki, közben eszembe jutott, hogy kérni kéne egy képet, amin látszik a baba neme, hogy megmutathassuk a rokonoknak (mi már tudtuk az amnio miatt). Így egyszer csak mondtam a dokinak, hogy: Esetleg kaphatnánk egy képet a kukijáról? Doki rám néz: Hát, ha nagyon ragaszkodik hozzá... (és elkezdi imitálni, mintha kapcsolná ki a gatyáját). Férjem is, asszisztens is, meg a doki is úgy elkezdett röhögni a nagy poénon, mint egy hülye, én meg bekönnyeztem, valamiért annyira szarul esett. Mikor kint voltunk, mondtam is a férjemnek, hogy ez egy paraszt, többet nem akarok hozzá jönni. Ő meg ott nyugtatgatott, hogy csak jófej a doki. Szerintetek nem gáz ez egy orvostól? Poénkodjon a haverjaival... Ja és amúgy általában vevő vagyok a humorra, kivéve az ilyesmire...
2016. szept. 26. 12:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
82%

Jogod van ahhoz menni ,akihez szeretnel.Inkabb poenos volt ,mint bunko sztem.De ha neked nem jott be,menj mashoz.

En voltam bunko nogyogyasznal:" gyerek nelkul is jo a szex nem? Minek jott ide? "Ugyis mehenkivuli lesz a kovetkezo is,mert biztos clamydiaja van!(nincs) " stb.

2016. szept. 26. 15:57
 32/38 anonim ***** válasza:
88%
Hát én felröhögtem volna, szerintem vicces és te reagálod túl. Ha én mindent ennyire komolyan vettem volna az életben, már a pszichiátrián csücsülnék. Lazíts..
2016. szept. 26. 16:10
 33/38 anonim ***** válasza:
92%

Megáll az eszem, hogy a mostani kismamák milyen labilis lelkületűek!

18 hetes vagy, de ha így haladsz a végére már hozzád se lehet majd szólni, mert te behisztizel!

2016. szept. 26. 16:23
 34/38 anonim ***** válasza:
11%
Egyszer én is fültanúja voltam egy hasonló viccnek, szerintem bunkó paraszt,én biztos nem álltam volna meg szó nélkül.
2016. szept. 26. 21:04
 35/38 anonim ***** válasza:
39%

Katasztrófa milyen hisztis vagy.

A hülye kérdésedet reagàlta le a doki teljesen jó poénnal. "Akinek humora van mindent tud,akinek nincs az mindenre képes."

No meg az is màs lett volna,ha itt pl azt kérdezed meg, hogy szerintünk illendő- e ilyennel poénkodni egy orvosnak ebben a szituban. Mert ezen lehet vitatkozni, ugye pont az ilyen fap*csàk miatt, hogy meddig lehet elmenni egy vicc kedvéért. De nem, mert szerinted paraszt volt...

Tanulj meg kérdezni. Mert lehet ebből még konfliktusod.

2016. okt. 7. 23:33
 36/38 anonim ***** válasza:
63%
Én nem akadtam volna ki.
2016. okt. 8. 22:33
 37/38 anonim ***** válasza:
42%

1. Szerintem sem kéne a gyerek nemi szervéről kérni a képet.

2. Lehet, hogy én is fapin@ vagyok vagy hisztis, mint ahogy az előttem szólóak fogalmaztak, de ilyen hangvételű poénokat nem vagyok hajlandó én sem elviselni egy orvosi rendelőben, legyen jófej, meg kedves, de az obszcén poénjait tartogassa a haverjainak. Ahogy én is a barátokkal/családdal szoktam belazulni ilyen téren.

2016. okt. 28. 20:52
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak nálunk is ilyen oldott lenne a hangulat uh közben. Èn vègig rettegek,m ért parázós vagyok, doki közben nem kommentál, az arcáról semmit sem lehet leolvasni, fèrjem bámulja a monitort én nem látok semmit...
2016. dec. 16. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!