Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Most komolyan, ti nem akadtato...

Most komolyan, ti nem akadtatok volna ki a dokin?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a 18. heti genetikai UH-n. Csinálta is a méréseket a doki, közben eszembe jutott, hogy kérni kéne egy képet, amin látszik a baba neme, hogy megmutathassuk a rokonoknak (mi már tudtuk az amnio miatt). Így egyszer csak mondtam a dokinak, hogy: Esetleg kaphatnánk egy képet a kukijáról? Doki rám néz: Hát, ha nagyon ragaszkodik hozzá... (és elkezdi imitálni, mintha kapcsolná ki a gatyáját). Férjem is, asszisztens is, meg a doki is úgy elkezdett röhögni a nagy poénon, mint egy hülye, én meg bekönnyeztem, valamiért annyira szarul esett. Mikor kint voltunk, mondtam is a férjemnek, hogy ez egy paraszt, többet nem akarok hozzá jönni. Ő meg ott nyugtatgatott, hogy csak jófej a doki. Szerintetek nem gáz ez egy orvostól? Poénkodjon a haverjaival... Ja és amúgy általában vevő vagyok a humorra, kivéve az ilyesmire...
2016. szept. 26. 12:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
98%
Máskor is ilyen hisztis szoktál lenni? Én a helyedben szintén nevettem volna, nagyon jó fej dokinak tűnik, nem a begyepesedett fajtának. De ha neked az kell, válassz valami savanyú karótnyeltet, akinél megszólalni se lehet.
2016. szept. 26. 14:12
 22/38 anonim ***** válasza:
98%
Ezen nem kell kiakadni, te fogalmaztál rosszul, nekem eszembe se jutna az ultrahangostól direkt nemi szerves képet kérni, szerintem ez inkább a gáz. Mért anélkül el se hiszik a rokonok h fiú?
2016. szept. 26. 14:12
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim is ilyen Humor Herold. 😁 De én is bírom az ilyen vicceket, így én nem sértődtem volna meg rajta.

Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem jó egy sima uh kép és mellé mondani, hogy kisfiú lesz. Miért kell ennyire direktbe?

2016. szept. 26. 14:15
 24/38 anonim ***** válasza:
98%

És ha azt kérdezi: "Az arcáról is kér, vagy elég a kukijáról?" Azon nem sértődsz meg?

Ne haragudj, de te vagy a gáz. Fiam már egyértelműen mutatta a 14 héten is, és utána is végig, hogy fiú. De meg nem fordult a fejemben, hogy a nemi szervéről mutogassak bármit is bárkinek.

Amikor a családban mondtuk, hogy biztosan fiú, és mondták, hogy "ó majd akkor biztos ha kint van", csak mondtam nekik, hogy egyértelműen mutatta, én is láttam. De eszembe nem jutott volna előhúzni egy UH képet, hogy látjátok, ott a kukija?

Szóval inkább röhögnöd kéne magadon, hogy milyen szerencsétlenül fogalmaztad meg ezt a hülye kérést...

2016. szept. 26. 14:16
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

jot nevettem :D

leirtak már a lényeget, máshogy kellett volna foglamaznod. képet a kukirol?…egy képet a babárol, ahol látszodik a nemiszerve..de ez a kérdés igy, nagyon vicces (és hát…egyáltalán nem vall nagy intelligenciára)

2016. szept. 26. 14:29
 26/38 anonim ***** válasza:
69%

Játszanak veled a hormonok, ezért érzékenyebb vagy, mint nem terhesen. Nem véletlen hívják másállapotnak. A kérés pedig tényleg szerencsétlenül lett megfogalmazva. Hidd el 2 év múlva már csak egy jó sztori lesz, amit mesélhetsz a barátaidnak.

Nekem speciel a korom miatt szólt be egy orvos, amikor szívhangon voltam, na az durva volt. Később megtudtam, neki nem született gyereke soha. Erre megjelenik egy 42 éves nő a többedik terhességével. Utólag csak sajnáltam a pasit és drukkoltam, nehogy nála kelljen szülnöm.

Szóval nevess te is, még ha akkor kínosan is érezted magad. Ha egyébként jó a doki, ne cseréld le. Legközelebb mosolyogj és mondd azt tudod, hogy legutóbb viccesen hangzott a kérdésed. De lehet, hogy már ő se emlékszik az esetre, annyi nő fordul meg egy rendelőben.

2016. szept. 26. 14:34
 27/38 anonim ***** válasza:
90%

hisztis vagy ...

én szerintem szét röhögtem volna magam :)

2016. szept. 26. 14:34
 28/38 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén? Én is nevettem volna a helyedben!
2016. szept. 26. 14:41
 29/38 anonim ***** válasza:
95%

szerintem kicsit túlreagálod.

laza a doki, vette a lapot.

még ha nem is gondolod viccesnek (pedig az :)), akkor sincs benne semmi gáz, parasztság.

2016. szept. 26. 14:57
 30/38 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg te vagy a gaz, ahogy kerted. Nekem ez a velemenyem.
2016. szept. 26. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!