Lolita0216 kérdése:
Már nagyon sok kérdést ki irtam. De most komolyan nem tudom el tönteni mivan negatív teszt még is lehetek babás?
Figyelt kérdés
Szasztok! Um:06.24 volt 14èn barnázásom 17èn együtt voltunk a párommal ma csináltam egy tesztet 25mIL a nevèt nem ismeren "intiMed"ez ma negatív lett de a menszesz sehol :/ remènykedhetem mèg?2016. júl. 27. 10:36
1/14 anonim válasza:
csinálj egy 10-eset is vagy egy clearblue digitálist. Nekem az menses előtt 5 nappal már 2-3-at írt ki.
2/14 A kérdező kommentje:
Mindenkèpp fogok venni de már nincs lelki erőm a tesztekhez :( már mèg assem tudom mikora nem vártam/várom
2016. júl. 27. 10:46
4/14 anonim válasza:
10 nappal aktus után még a legérzékenyebb teszt se biztos. Várj még pár napot, esetleg egy hetet.
5/14 A kérdező kommentje:
28/30közöt mozog a ciklusom
Hát már nagyon türelmetlen vagyok több mint egy ève várom már a babót de már nem bírom lelkileg fel fogon adni :'(
2016. júl. 27. 11:08
6/14 A kérdező kommentje:
Hát olyan 5dike felè csinálok mèg egyet ha az is negatív abba hagyom
2016. júl. 27. 11:09
7/14 A kérdező kommentje:
"Fogom" bocsi
2016. júl. 27. 11:10
8/14 anonim válasza:
Ne add fel ha tényleg vágysz rá! :) nekem 2 vetélés sem vette el a reményt hogy anyuka leszek. Mi is kB. Egy éve próbálkozunk azóta volt 2 vetélésem és mi is most vagyunk a várakozós időszakban. Szorítok neked :)
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm :) tiszta szívemből drukkolok neked!
2016. júl. 27. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!