Két pozitív teszt után negatív?
Meg kellett volna jöjjön, de csak barnázás volt kevés vérrel. Rá két napra csináltam egy tesztet, pozitív lett. Vártam még két napot újra teszteltem, az is pozitív lett, viszont a csík semmit nem erősödött. Vártam egy hetet, egy másik fajta tessztel újra teszteltem, az full negatív lett.
Mindegyik reggeli első vizeletből volt. Mi lehet ez? Felszívódás lehetséges? Nem szedek hormon tartalmú gyógyszert, amiben hcg lenne. Pajzsmirigyem rendben van. stb
Ha a csík nem erősödött, sőt, van negatív teszted is, akkor ún "kémiai" terhességed volt. Azaz elindult valami, de mégsem sikerült rendesen a beágyazódás, és megszakadt.
A terhességek nagyon nagy %-a végződik így. Amíg nem voltak ilyen érzékeny otthoni tesztek, ezek nem is derültek ki. A hcg szint a nemvárt napján kb 100, vagy afelett, ezek a tesztek akar 10 körül is pozitivat mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!