Lehetek még terhes? Több lent.
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom,folyamatos mindjárt megjön érzesem és enyhe hasgörcseim vannak tegnap óta...Ami fura nalam,hogy nem fájnak a melleim,egy héttel menzesz elött már csak melltartóban tudok aludni,mert majd leszakadnak... Ma már nem bírtam magammal és teszteltem,full negatív (délutániból). Azért van még remény? Valaki hasonló tapasztalatokkal?2016. júl. 24. 17:36
1/4 anonim válasza:
Nekem hát nap késés után lett pozitív.
Hétfőre nem vártam, persze előtte is teszteltem, és semmi.
De késett...
Csütörtökön még full negatív volt a teszt. Pénteken akartam menni dokihoz, de felhívták szülni.
Szombat reggel már pozitívat teszteltem.
Most 8 hetes terhes vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok a pocaklakóhoz 😊
2016. júl. 24. 20:52
3/4 A kérdező kommentje:
2 különböző márkájú (Sensan és X-epil) tesztem lett egy fél órája,halványan de pozitív. Örülhetek ugye? 6 napja késik...
2016. júl. 30. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!