Lehetek terhes? Segitseg
Figyelt kérdés
a baratommal 11 napja voltunk egyutt nem vedekeztunk.csak 4 nap mulva kell megjonnie. nem vettem eszre csak annyit hogy nagyon ehes vagyok de borzasztoan mar eves utan egy oraval korog a gyomrom. lehet terhesseg jele? vagy ennyi meg nem?2016. júl. 20. 21:22
1/5 anonim válasza:
11 nap alatt nem lesznek még tüneteid...
2/5 anonim válasza:
Ez a tünet nekem joval később jött 😊
3/5 Pimaszulsuttogó válasza:
Nekem az émelygés kezdődött 7 nappal az ovuláció után.
4/5 anonim válasza:
Elso tunet az h kesik a menzesz.
Aztan pozi a teszt.. vagy forditva, sokan mar elotte tesztelnek. Ki mennyire birja ki.:)
Aztan ra 2-3hetre jonnek a tunetek
5/5 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt... mégis várandós lettem. Az első 3 hónapban egy kis émelygésen kívűl semmi nem volt. Ezekre sem lehet mindig adni. Várj, türelemmel és tesztelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!