Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok hogy ebbe a témába írok ide de a kérdésre a választ akarom tudni hogy nagy-e rá az esély. Szóval a napokban elkezdtem érezni hogy fájnak, érzékenyek a melleim és meg is vannak duzzadva. Nem szoktunk védekezni csak a megszakításos módszert használjuk ami TUDOM hogy nem védekezés. Hozzáteszem hogy mielőtt meg kell jönnie soha nem voltak ezek a melleimmel. Lehet hogy babáról van szó?
2016. júl. 20. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Naponta ötvenen teszik fel ezt a kérdést. Nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem, ezt a terhességi teszt tudhatja csak. Egyébként pedig tele van az internet azzal, hogy a megszakításos módszerrel is lettek terhesek, szóval vagy terhes vagy vagy nem. Ahogy a többi húszezer ilyen kérdést feltevő.. majd kiderül, ha megjön, vagy ha nem..
2016. júl. 20. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt első jel. Még volt pár nap a nemvártig, és már leestek a melleim a helyükről. :( Fájt, nehéz volt, megduzzadt.

Máskor nincs ilyen.

Szóval ha csak ezt veszem alapul meg azt, hogy nem védekeztek, akkor igen, jó eséllyel terhes lehetsz.

2016. júl. 20. 09:09
 3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló köszönöm a normális választ!:)
2016. júl. 20. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Most aztán megtudtad, hogy terhes vagy-e, okos kislány lehetsz :)
2016. júl. 20. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es te mégis mi jogon kislányozol drágám?:) Honnan veszed te mennyi idős vagyok? Elárulom messze nem kislány. Csak első ilyen tapasztalatom!:) De ha nem tetszik szépen csöndben lehet maradni.
2016. júl. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!