17 hetes terhes vagyok és 117kg. Létezik olyan jóminőségű ultrahang ami jól kivehető képet csinál a magzatról? Az orvosom azt mondta a kövérségem miatt nem tud jól látható képet adni nekem.
Szerinten menj el egy magán ultrahangra. Ők kedvesebbek is meg nagyon jó minőségű gépeik vannak.
A rokonokom is 100 felett volt mikor teherbeesett és magán uhn szép képeket csináltak a kisfiáról.
Béna a doki. 118 vagyok jelenleg és gyönyörűen láttam a kislányom arcát minap. :)
Nem a súlytól függ, hogy mit lát valaki egy ultrahangon.
Keress fel egy dietetikust (magánban javaslom, oda nem több hónap a várakozási idő), kérj 180-as Ch diétára teljes oktatást és szigorúan tartsd be. Így a terhesség veszélyeztetése nélkül fogyni fogsz, ráadásul egészségesebben is táplálkozol majd.
Emellé nagyobb sétákat javasolnék, mert új sportba terhesség alatt nem javallott belekezdeni, de a mozgás kell a fogyáshoz. Milyen magas vagy?
Ez attól függ ki hova hízik. Lehet valakinek jól látszik mert nem hasonvan a zsír nagy része aki hasra hízik annak me nem látszik.
Viszont a súlyodra figyelned kén 4 hónap alatt ha normálisan eszel fogynod kellett volna.
Ha esetleg bp-i vagy, akkor a Margit kórházat tudom ajánlani, a nem fizetős rendelésen is igen jó gépük van. A kötelező protokoll miatt ugyan ráírták az első két leletemre, hogy a vastag hasfal miatt nem jól látható, de a szonográfust kérdezve erről megnyugtatott, hogy ez csak protokoll, és igenis jól láttuk a babát, ő is, mi is.
Bár én nem vagyok súlyra ennyi (de csak 160 cm), mikor éppen kezdték kivizsgálni, hogy mi a fenétől híztam 18-20 hónap alatt közel 20 kilót normális étkezés és nem passzív életmód mellett, majd a diéta és testmozgás hatására sem mozdult a súlyom, nos akkor közbejött a kisfiunk. Sanszos, hogy IR és PM alulműködés kézenfogva, de ennek majd csak jövőre tudunk utánajárni.
Szóval helyzet az, hogy - mint az előző gyermekünkkel, most is GDM-es lettem a 26. hétre, és megint 180g CH diéta van. Hozzáteszem, hogy 87-el kezdtem, igaz elejétől próbáltam a 180g CH-hoz közeli étrendet produkálni, szóval a 26. hétre már csak 83,5 kiló voltam, most a 30. hét közepén meg csak 81 kg. Ahogy fentebb is írták, egyetértek, jó szívvel ajánlom tehát a 180-ast, egy jól tartható, nem éhezős és kiegyensúlyozott diéta. Kb. 2 hét alatt hozzá is lehet szokni, aki rutinos még hamarabb átáll. Én már visszasírom a 180-ast, mert már le kellett vinni 160-ra :)
És ismét, HA bp-i vagy, akkor a Margitban részemről nagyon meg vagyok elégedve a dietetikus hölggyel. De aki írta neked, hogy magán dietetikus, annak is teljesen igaza van, bár fizetős, de több ideje van rád, és sok helyen van távkonzultációra is lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!