Más is észrevette, hogy a 29-30. héten már kevesebbet mozog a babája?
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 09:57
1/5 anonim válasza:
A fiam akkor még nagyon aktív volt. Olyankor azért még van helyük, majd a végén már nem tudnak annyit mozogni.
2/5 anonim válasza:
Nem. Akkor indult be csak igazán, s nekem a végén se állt le, pedig méhen belüli kényszertartasa is lett, magyaran marhára nem volt helye, mégis ficergett. Vagy pont azért?
3/5 anonim válasza:
Nekem is akkor indult be! Most 35 hetes vagyok és még mindig nagyon aktív, bár neki is vannak lustább napjai.
4/5 Picihugi válasza:
Èn most vagyok 29 hetes, de irtó sokat mozog. Az az èrzèsem, h többet, mint ezelőtt.
5/5 anonim válasza:
szia! nekem már a 16ik héttől mocorgott. Nagyon kis izgága volt teljesen múlthétig( 35ik hét). Félelmetes érzés, hogy már nincs akkora helye és nem úgy mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!