Kevesebbet mozog a babám. Lehet attól is, hogy nagyon stresszelek és alig várom, hogy mozogjon?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 07:17
1/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Ne parázd túl..
2/6 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet.
20 hetes vagyok, 4 hete mocorog már a baba. Azt hittem mostanra már élesebb rúgásokat is kapok, ehhez képest belustult és csak nagyon ritkán, fekvő helyzetben érzem mozogni.
3/6 A kérdező kommentje:
19+4 hetes
2016. szept. 10. 09:27
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy lustibb, vagy pont jól érzi magát, nincs kedve mocorogni. Ne aggódj, és semmiképp ne parázd túl a dolgokat. Egy esetleges front is közrejátszhat... Én is mindig nagyon vártam, hogy érezzem, aztán a 3. trimben meg már sokszor könyörögtem neki, hogy hagyja már abba a köldököm/hólyagom/bordám rugdosását. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Ha hasra fekszem mindig megmoccan,csak ülve valahogy nem érzem.Amúgy köszi a válaszokat :)
2016. szept. 10. 10:35
6/6 anonim válasza:
Ilyen idősen még az is normális ha nem minden nap veszed észre mozog. Kicsi vagy még. Befolyásolhatja az idő is, de általában este mikor megpihen az ember lehet jobban érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!