Lehet azért nem jön a baba, mert rá stresszelek?
Én megértem a 3 hónap miatti kiakadást is. Mi rástresszeltünk, vagyis...annak lehet nevezni talán, amit csináltunk. Sok könyvet, cikket olvasgattunk, tervezgettünk. 2 hó alatt sikerült a terhesség, szóval nem minden a stressz.:)
De azért ne legyenek tervezett együttlétek ilyen korán, ne menjen tönkre a kapcsolatotok!
Erre nehéz válaszolni. A tartós stressz okozhat hormonális gondokat de ez egyéni érzékenység kérdése. Szerintem a 'rágörcsölés a babára' általában nem olyan fajta stressz, amire eleinte gondoltam. Nekem volt tartós stresszes állapotban részem, össze-vissza jött a menzeszem, furcsaságokat tapasztaltam pl mellfeszülés nekem sosincs. De megoldódott, visszaállt minden. A babára is rágörcsöltem, de hamar összejött. Viszont lehet van akinek már ez a fajta stressz is tud gondokat okozni, ezt nem lehet tudni.
De 3 hónap valóban nem sok, ne csak az ovu körül legyetek együtt mert nekem szabályos 28 napos a ciklusom és 10. napon volt amikor teherbeestem, ezt a teszt alá is támasztotta mert 22. ciklusnapon halvány pozitív lett és 6 hetes se voltam amikor embrió volt pulzálással. Szóval nem lehet tudni.
Hàt, én is nagyon szerettem volna a babàt, rögtön azonnal ha lehet. 2
hónapban sikerült. Figyeltem a jeleket, vàrtam hogy mikor tesztelhetek, néztem hogy mikor lenne érdemes együtt lenni, szedtem vitamint, stb. Viszont a 3 hónap nem sok, tényleg, még legalàbb 3-at adnék magamnak a helyedben, amìg semmi ok az aggodalomra. Ha nagyon paràs vagy, fél év utàn érdemes egy alap kivizsgàlàst csinàltatni. Neked hormonkép+pàrodnak spermakép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!