Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hülye kérdés, de nem értem?...

Hülye kérdés, de nem értem? Ha stresszelek mindig megjön? Hogy legyen így baba?

Figyelt kérdés

Amikor stressz helyzetben vagyok és nagyon izgulok, akkor képes akár hamarabb is megjönni a menstruációm, vagy ha amúgy késik, akkor azonnal megjön. De volt, hogy éppen túl voltam a félidőn és megjött mert nagyon izgultam.

A helyzetem a következő.

28-án volt peteérésem, és párommal szeretnénk babát, amiért megtettük amit meg kell. Október 11-12-re nem várom, de 10-én nyelvvizsgázni megyek, ami miatt nagyon izgulni fogok.

Hogyha esetleg sikerült a baba, akkor ugye hiába a stressz, nem fog megjönni?? Hogy legyen így babánk, ha stresszhelyzetben megjön?

2012. szept. 30. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi ha babás leszel akkor hiába fogsz stresszelni nem fog megjönni. Nálam most az az érdekes helyzet áll fent, hogy amikor vidékre utazunk a családhoz akkor jön meg. Ezek szerintem véletlen egybe esések.
2012. szept. 30. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem mindig akkor jön meg, ha apósomékhoz megyünk :) nézetni kéne egy hormonszintet endokrinológussal, ő tud biztos rá valamit adni.
2012. szept. 30. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!