Hülye kérdés, de nem értem? Ha stresszelek mindig megjön? Hogy legyen így baba?
Figyelt kérdés
Amikor stressz helyzetben vagyok és nagyon izgulok, akkor képes akár hamarabb is megjönni a menstruációm, vagy ha amúgy késik, akkor azonnal megjön. De volt, hogy éppen túl voltam a félidőn és megjött mert nagyon izgultam.
A helyzetem a következő.
28-án volt peteérésem, és párommal szeretnénk babát, amiért megtettük amit meg kell. Október 11-12-re nem várom, de 10-én nyelvvizsgázni megyek, ami miatt nagyon izgulni fogok.
Hogyha esetleg sikerült a baba, akkor ugye hiába a stressz, nem fog megjönni?? Hogy legyen így babánk, ha stresszhelyzetben megjön?
2012. szept. 30. 14:07
1/2 anonim válasza:
Nyugi ha babás leszel akkor hiába fogsz stresszelni nem fog megjönni. Nálam most az az érdekes helyzet áll fent, hogy amikor vidékre utazunk a családhoz akkor jön meg. Ezek szerintem véletlen egybe esések.
2/2 anonim válasza:
nekem mindig akkor jön meg, ha apósomékhoz megyünk :) nézetni kéne egy hormonszintet endokrinológussal, ő tud biztos rá valamit adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!