4-5hetesen hasi UH-n semmi jelét nem láttuk a babának de a mensim kimaradt és több pozitiv tesztem is van, ugye van baba csak nem látszott még?
Nekem sem látszódott még semmi. Rá egy hétre már petezsák volt. Most vagyok 8 hetes, jövő héten lesz uh, remélem akkor már szívhang is lesz:)
Egyet nem értek! Mért nem hüvelyi uh-t csinált az orvosod?
4-5 hetes terhesen még hüvelyi uh-val sem látni semmit, nehogy hasival...
A dokid adja vissza a diplomáját, ha az utolsó menzeszed tudatában hasi uh-t csinált, és azt mondta, hogy "nincs terhesség".
Az én orvosom ilyenkor azt mondta " Egyenlőre terhességet nem lát" lehet hogy orvost kellene váltanod?
38 hkm
Nem nem lehet látni. Hasi ultrahanggal csak 12 hetes kor után lehet látni a babát.
Kérd meg az orvosodat, hogy hüvelyi ultrahangon nézzen meg vagy utaljon olyan helyre ahol ezt megtudják tenni. Ha nem akarja akkor válts orvost.
Az a helyzet, hogy a dokiknak vannak bizonyos "jogosítványaik" ultrahangra, nem mind tud mindent. Én egyszer kifogtam egy olyan nőgyógyászt, aki SOHA nem csinált ultrahangot - pedig nagyon kellett volna az adott esetben - és kőkorszaki eszközökkel akart diagnosztizálni (beszélgetéssel, tapogatással meg mondta, hogy csináljak terhestesztet!!!!!). Sajnos akkor nagyon rá voltam szorulva bizonyos okok miatt, de utólag súlyos következményekkel járt, hogy nem vizsgált meg rendesen.
Szóval én CSAK OLYAN dokihoz mennék, aki megfelelő felszereléssel és ultrahangos rutinnal rendelkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!