Angliában tényleg nem foglalkoznak azzal, ha vérezni kezd a kismama?
Figyelt kérdés
Itt olvastam ezt. Akinek van tapasztalata írhatna,hogy megéri terhesen hazajönni vagy nem?2016. júl. 9. 17:05
21/21 anonim válasza:
Az en terhessegem abszolut problemamentes volt, tehat en arrol nem tudok nyilatkozni, hogy akkor mi van, ha baj van. Kb 18 hetes terhesen kiraboltak, hatulrol lefogott valaki es elvette a taskam, valahogy elestem kozben, fajt itt ott. Masnapra volt pont idopontom a midwifehoz, kertem, hogy nezzuk meg ultrahangon a babat, azt mondta nem szukseges. Meghallgatta a szivvereset es ennyi. En mindwifehoz se 4 hetente jartam, volt hogy 6 het is eltelt a latogatasok kozott. Vert max 4-5x vettek, vizeletet szinte minden alkalommal vizsgaltak. 38 hetesen voltam nala, a kovetkezo idopontot 40+3ra kaptam, de addigra megszultem. Egyebkent szerintem nem volt rossz a terhesgondozas, en egyedul a 2 ultrahangot kevesellem. Lehetne egy korabban is, hogy mondjuk a mehen kivuli terhesseg ne az utolso utani pillanatban deruljon ki. Meg megegy, mar a terhesseg vegefele. Egyebkent nekem a midwifeos talalkozok baromi unalmasak voltak. 1 orat buszoztam, majd vartam egy fel orat es vegul 5 percet toltottem bent maximum. Es most a masodik terhesseemnel raadasul minden masodik midwifeos vizsgalatra kell mennem csak. Talalkoztam a midwifeal kb 6 hetesen, majd a 12 hetes uh, utana 16 hetesen midwife, 20 hetes uh, utana 24 meg 30. heten midwife. Talan a 30. het utan surusodnek picit a talakozok. De teny, hogy nem viszik tulzasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!