Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 20 hetes terhesen gyokerkezelt...

Anita19901030 kérdése:

20 hetes terhesen gyokerkezeltek elso alkalom volt nem art a babanak?

Figyelt kérdés
Kaptam lidocain szurit es gyokerkezeltek lehet meg fognak meglatjuk hogy sikerult ez nem art a babanak ugye?? A szuri sem? A doki azt mondta nem.meddig erzekeny a gyokerkezelt fog ?

2016. jún. 30. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A dokid azt mondta, hogy nem árt a magzatnak, higgy neki. Nem csinált volna olyat, ami árt neki.

Nekem nemrég gyökérkezelték a fogamat, egy hétig volt érzékenyebb, de akár egy év is lehet, míg harapásra érzékeny. Ne harapj rá!

2016. jún. 30. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem kb az összes fogam tönkrement terhesen, sokszor voltam fogorvosnál, és több fogam is gyökérkezelték. nem árt a babának, nyugi :)

33hkm

2016. jún. 30. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat a huzas sem art neki? Mert meg egy huzas var ram mas baj nincs szerencsere a huzas is a bolcsessegfogam miatt mert nem.jol jott ki :/
2016. jún. 30. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, a húzás sem árt, a gyökérkezelés sem árt.

Egyedül a fájdalomcsillapító injekció bizonyos fajtája nem ajánlott, de ha szóltál a fogorvosnak hogy terhes vagy akkor biztos olyat adott amit lehet olyankor is szóval ne aggódj!

Nekem amúgy terhesen húzták ki a fogamat, kaptam injekciót is, utána be is dagadt a fogam helye, de a babának nem lett baja.

2016. jún. 30. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen volt gyökérkezeles,semmi probléma nem volt!
2016. jún. 30. 22:20
 6/6 anonim válasza:
Én 10 hetes voltam, mikor elkezdtem járni gyökérkezelésre. Szóltam az orvosnak, hogy terhes vagyok, de megnyugtatott, hogy az általa használt gyógyszerek nem veszélyesek a babára. Volt röntgen is, de egyrészt terítettek rám védőköpenyt, másrészt csak a fogamat kellett röntgenezni, így abból sem volt gond. Összesen 7x voltam, mire sikerült kikezelni a fogam, de semmilyen következménye nem lett.
2016. okt. 10. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!