Terheléses cukorvizsgálatról lenne egy sürgős kérdésem?
Szerintem nincs nagy gond.
Ha az eredményed "nagyon jó", akkor semmit nem kell tenni, ha, ha közel vagy a határhoz, akkor említsd meg a dokinak, és lehet, hogy kérni fogja az ismétlést.
(Off, de ilyenről még nem hallottam, hogy összekeverve kell vinni. Nekem a papírzacskóban kellett mindig vinni a gyógyszertári 75 grammot, és ők keverték össze vízzel...)
Oké, ez csak az off része volt. :)
Amúgy tényleg nem gond, ha a referencia tartomány megfelelő részében lesz az eredményed, mert akkor egy kicsivel többet is simán elbírtál volna...
Nálunk 50gr cukorral terhelnek. Tehát nem hiszem hogy gond.
Plusz azt mondtad volt benne citromleve. Sokan nem tudják de az izével ellentétben a citrom a legmagasabb cukortartalmú gyümölcsök közé tartozik.
Ha a szervezeted nem tud elbánni a CHval, akkor a 60 grammal sem tud. Semmi gond nem lesz belőle.
Amúgy a 15 a 75 ből nagyon sok, azt illett volna észrevenni.
Igen. 2 óra múlva nézték.
Még hozzáteszem hogy az 50 gramm is hozzávetőleges, mert nálunk úgy müködik, hogy fognak egy poharat, előkapnak egy kiló kristálycukrot, abból x (nem tudom hány) evőkanállal belelapátolnak, majd felengedik vízzel oszt igyad.
Tehát simán lehet hogy egyszer 45, másszor 55 gramm sikeredik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!