Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miben más a terhesgondozás...

Miben más a terhesgondozás egy halvaszülés utáni új terhességnél?

Figyelt kérdés

Azok válaszait várom, akik átmentek hasonlón.

Előző kisbabám a terhesség 33 hetében meghalt,amikor ezt észrevették azonnal meg kellett szülnöm. Ez nyolc hónappal ezelőtt történt. A kötelező 6 hónap várakozás után, pár napja pozitív lett a terhességi tesztem.

Orvoshoz bő egy hét múlva tudok menni, addig is itt kérdezek.

Aki így járt, gondolom veszélyeztetett terhes lesz. Azonnal táppénzre "kell" menni, illetve mikortól javasolják, hogy hagyja abba a munkát a kismama?

Mennyivel gyakrabban kell ultrahangra járni, illetve mikortól csinálnak (ha csinálnak) áramlás vizsgálatot?

A terhesség utolsó heteiben kötelező-e a kórházi megfigyelés, vagy csak gyakrabban kell menni terhesgondozásra?

Engedik a terminusig kihordani a babát, vagy megindítják előbb a szülést a kiírás előtt 1-2 héttel? Illetve mennyire jellemző, hogy inkább császároznak?

2016. jún. 20. 20:00
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Az utolso vagyok, mar 16hetben vagyok. A dokim figy3lmes es szuper. 38heten inditanak majd az elozmenyek miatt.

Munkahelyemen cukik nagyon. Kb nem engednek dolgozni. Pedig jobban telne az ido.. :)

Gratulalok a picikhez akik mar nem is olyan picik:)

2018. jún. 21. 11:16
 22/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, minden jót kívánok Neked és a lehetőségekhez képest boldog babavárást. ne aggódj, most biztos minden rendben lesz!
2018. jún. 21. 13:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hasonló cipőben járok én is. Év elején 37.héten halva született a babám:( ok nem derült ki. 2hónapra rá elkezdtem dolgozni egy új munkahelyen irodai munka tudják mi történt,elmondtam az elején. Annyit kérdeztek,hogy de nem mostanában tervezük új babát mert hosszútávra vesznek fel.(együttérzés nulla). Nyilván akkor azt mondtam,hogy nem. Azóta többször is kaptam megjegyzéseket,hogy nehogy teherbe merjek esni és hasonlók. Namár most úgy fest,hogy 6hetes terhes vagyok. És senkiért nem teszem kockára ezt a babát és ilyen légkörbe nem szeretnék maradni. Szerintetek,hogyan jelebtsem be,hogy minnél kevesebb megpróbáltatás érjen?!

2018. nov. 7. 12:24
 24/26 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél. Szerintem ne foglalkozz velük. A lehető legtovább tartsd titokban a babát. Igaz, elvileg el kell hogy engedjenek a terhesség alatti vizsgálatokra, de inkább próbáld munkaidőn kívülre szervezni. Én a második babámat (aki anno halva szüetett) a 18. héten jelentettem be. Igaz, rajtam még akkor sem látszott, mert olyan alkat vagyok. Húzd az időt ameddig lehet, aztán meg menj el veszélyeztetett táppénzre azonnal. (nyilván már nem vagy próbaidős, nem tudnak semmit tenni azon kívül hogy tudomásul veszik).
2018. nov. 18. 17:41
 25/26 anonim válasza:

21es vagyok.

Szuper dokim volt, az utolso hetre befektetett hogy biztos minden rendben legyen. Napi 2 CTGm volt. Es novemberben megerkezett a kislanyunk. 😍

2019. jan. 3. 10:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok, és jó egészséget nektek! :-)
2019. jan. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!