Lehet szülésznőt fogadni orvos nélkül a Margit kórházban?
Engem meg csak érdekelt, de te sem tudtál normálisan válaszolni. De ezek szerint te írsz ki kérdést minden nap.
Tessék valami hasznos: kérdezd meg a kórházban, ott jobban tudják.
Igen, lehet. Én 2012-ben szültem ott, épp így, orvos nélkül de fogadott szülésznővel.
A szülésznő előtte nem mondott összeget, nagyon késszéges volt, de már nem dolgozik ott sajnos. A dokim Balogh Bernadett volt. Végig úgy vezette a szülést mintha fogadott lett volna és utánna is kontollkor. Ha már azóta van magánrendelője akkor őt ajánlanám.
A szülésznők kivétel nélkül mind kedvesek és segítőkészek voltak, szöges ellentétben a szent Imre kórházban levőkkel.
Ha jól emlékszem volt egy szülésznő akinek csak a keresztnevére emlékszem. Andreának hívják. Síma terhesgondozáson őt ajánották de mivel épp szabin volt más vállalta. Talán őt kéne megkeresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!