Melyik a legalkalmasabb terhes vitamin?
A célra mind megfelel. Mivel én egyet próbáltam, a többiről nincs véleményem. Ez a femibion. Drága, de nincs panaszom rá.
Amúgy magzatvédőnek a terhesség legelején van a legnagyobb szerepel, a benne lévő folsav a megfogantatás pillanatától szükséges, így ne gondolkodj sokáig, ha most derült ki, már így is 6 hete szedni kellett volna. Persze, nem tudhattad, csak most viszont gyorsan vegyél.
Én is a 4. hét elején kezdte el szedni, aznap este vettem, mikor kiderült. A patikus ezt ajánlotta, azért ezt.
Èn a Femibion 800at szedem 12hètig,utànna a 400 ast!
A Trimesztert merem mèg ajànlani nagyon jò! :)
Én a Perfect Prenatalt szedem, mert teljesen természetes, semmi mű vagy icipicit is káros nincs benne, viszont kiegészítem C-vitaminnal, abból sosem árt a több.:) C-vitaminból a gyógyszertári minőségűt vásárolom a Mátyás térről Újpesten, így az is tuti tiszta. Por állagú, vízbe keverve szoktam fogyasztani. Nem tudom, hogy ezeknek vagy a szerencsének köszönhetem, de azonnal teherbe estem és sosem volt hányingerem sem semmilyen rosszullétem. (lekopogom!) :)
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!