Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Melyik a legalkalmasabb...

Melyik a legalkalmasabb terhes vitamin?

Figyelt kérdés
6. Hétben járok. Melyiket ajánlanátok ebben az időszakban?

2016. jún. 5. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

A célra mind megfelel. Mivel én egyet próbáltam, a többiről nincs véleményem. Ez a femibion. Drága, de nincs panaszom rá.

Amúgy magzatvédőnek a terhesség legelején van a legnagyobb szerepel, a benne lévő folsav a megfogantatás pillanatától szükséges, így ne gondolkodj sokáig, ha most derült ki, már így is 6 hete szedni kellett volna. Persze, nem tudhattad, csak most viszont gyorsan vegyél.

Én is a 4. hét elején kezdte el szedni, aznap este vettem, mikor kiderült. A patikus ezt ajánlotta, azért ezt.

2016. jún. 5. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Èn a Femibion 800at szedem 12hètig,utànna a 400 ast!

A Trimesztert merem mèg ajànlani nagyon jò! :)

2016. jún. 5. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a femibion mert csak abban van omega is
2016. jún. 5. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
én először elevitet szedtem, de reggel hányingerem volt tőle, így csak este tudtam bevenni. Most a Hipp Natalt szedem, ez gyümölcsalapú, nem tabletta, hanem folyadék, nekem ez szimpibb :) Rossmanó kártyával legutóbb 3000ft volt, ez 30 napi adag
2016. jún. 5. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
a Pharmaton maturelke a legjobb.abban is van omega :). nézz utàna a netwn az áta sajnos az egekben
2016. jún. 5. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Gravidát szedtem, illetve Dr. Czeizelt. Mindkettő jó.
2016. jún. 11. 14:04
 7/8 anonim válasza:

Én a Perfect Prenatalt szedem, mert teljesen természetes, semmi mű vagy icipicit is káros nincs benne, viszont kiegészítem C-vitaminnal, abból sosem árt a több.:) C-vitaminból a gyógyszertári minőségűt vásárolom a Mátyás térről Újpesten, így az is tuti tiszta. Por állagú, vízbe keverve szoktam fogyasztani. Nem tudom, hogy ezeknek vagy a szerencsének köszönhetem, de azonnal teherbe estem és sosem volt hányingerem sem semmilyen rosszullétem. (lekopogom!) :)

25 hetes kismama

2016. jún. 17. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a Rossmanos Hipp Natalt iszom, finom gyümölcsös, és ettől nincs se hányingerem, se székrekedésem, mint a tablettáktól :) 19 hkm
2016. jún. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!