Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Milyen ételeket tudok fogyaszt...

Milyen ételeket tudok fogyasztani amit nem kell külön megvennem a boltban?

Figyelt kérdés

az éhgyomri cukrom 5,8 volt a 120 perces meg 10,7

szóval ha elhagyom a kenyeret a tésztát rizst és cukor helyet pötyivel iszom a teát kávét és párolt zöldséget meg sok levest eszek az úgy jó?

2016. márc. 31. 19:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és ha nem tudok egy nap 5x6 enni max 3 szor mert nem kívánom az ételt?elmondom ma mit ettem.2 kiflit virslivel sajttal ebédre tejet ittam mert azt kívántam meg most ettem két szelet kenyeret körözöttel de ki is hánytam.
2016. ápr. 1. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Az értékeid rosszak, keresd fel a nőgyógyászt, ő tovább fog küldeni diabetológiára, ez nem játék! A gyereked élete múlik rajta! És ez nem vicc, ijesztegetés, ez sajnos így van! Hiába nem kívánod, szinten kell tartanod a cukrodat. Könyörgöm keresd fel a nőgyógyászod! A gyereked egészségével jatszasz!
2016. ápr. 1. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:

A történetetek egyben szomorú és egyben vidám is.

Azt viszont végképp nem értem, hogy ha ennyire sokat vártatok a kicsire, akkor most miért nem veszed komolyan a vészesen magas cukorértékeket?

A háziorvosod nem komplett, ha tényleg megmutattad neki a leletet.

Menj el a nőgyógyászhoz, vagy egyből a diabetológiára.

Ez nem kerül pénzbe, én az előző terhességemkor nagypéntek este kaptam meg a laboreredményt, és kedd reggel az első utam a kórházba vezetett. Mivel ünnep volt, nem volt beutalóm sem, de a kismamákat anélkül is fogadják a diabetológián, pont azért mert minden nap számít, hogy mikor kezded el a diétát.

Megértelek, én most 5 hetes vagyok, és szintén non-stop hányingerrel küzdök, de meg kell találni azokat az ételeket, amiknek megfelelő a szénhidrát tartalma, és mégis kívánom valamennyire.

A kifli nem jó, mert fehér lisztből van, gyorsan megdobja a vércukrot...

Te tudod, de tényleg az egészségetekkel játszol. :(

Arról nem is beszélve, hogy ha két cukorbeteg ember lesz a családodban, az lesz csak igazán költséges...

2016. ápr. 1. 16:13
 14/22 A kérdező kommentje:
beszéltem a védőnővel hétfőn megyek hozzá és hivja a nőgyógyászatot a továbbiak miatt a védőnő segít össze állítani az étrendet.
2016. ápr. 1. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Örülök!
2016. ápr. 1. 17:09
 16/22 Betu ***** válasza:
Ne haragudj, de elolvasod, hogy ki mit ír?! Csak azért kérdezem, mert ahogy én is írtam 8,4 lett a terhelésés cukrom és szigorú diétàt kellett tartanom. Akkor a 10,7 az szerinted jó? Az orvosod tényleg azt mondta, hogy minden rendben? Engem az első terhelés utàn ami 7,6 lett ismétlésre küldtek. Szerencsére! Kiderült, hogy tényleg baj van. Így kordàban tudtam tartani a cukrom. Gondolj bele egy màsik életért is felelsz, aki a szíved alatt a testedben növekszik. Nem értem az ilyen embereket! DIABETOLÓGIA!!!!
2016. ápr. 1. 17:09
 17/22 Betu ***** válasza:
Na végre!Úgy làtom a kezedve vetted az ügyet!
2016. ápr. 1. 17:10
 18/22 A kérdező kommentje:

a háziorvosom azt mondta jók az eredmények nem is gondoltam volna,igaz magasabb volt mint a határérték a 120 perces de azt mondta az még belefér.ha a doki mondja hogy merjem megkérdőjelezni?Azért tettem fel a kérdést mert máshol is kérdeztem és azt mondták hogy magas.A gyermekemért bármire képes vagyok!Hétfőig párolt zöldségen élek meg holnap veszek rozskenyeret meg csirkemell sonkát

azok remélem jók lesznek

2016. ápr. 1. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Sajnos én is hallottam már ilyen dokiról, aki legyintett a 10-es értékre, szóval van ilyen. :(((

Válts orvost, ha nőgyógyászati téren is ilyen felületes, én nem bíznék benne szülés terén sem...

2016. ápr. 1. 18:03
 20/22 A kérdező kommentje:
ez csak háziorvos volt,holnap megyek a védőnőhöz és addigra már tudni fogja hogyan tovább mert felhívja a nőgyógyászatot
2016. ápr. 3. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!