Milyen ételeket tudok fogyasztani amit nem kell külön megvennem a boltban?
az éhgyomri cukrom 5,8 volt a 120 perces meg 10,7
szóval ha elhagyom a kenyeret a tésztát rizst és cukor helyet pötyivel iszom a teát kávét és párolt zöldséget meg sok levest eszek az úgy jó?
A történetetek egyben szomorú és egyben vidám is.
Azt viszont végképp nem értem, hogy ha ennyire sokat vártatok a kicsire, akkor most miért nem veszed komolyan a vészesen magas cukorértékeket?
A háziorvosod nem komplett, ha tényleg megmutattad neki a leletet.
Menj el a nőgyógyászhoz, vagy egyből a diabetológiára.
Ez nem kerül pénzbe, én az előző terhességemkor nagypéntek este kaptam meg a laboreredményt, és kedd reggel az első utam a kórházba vezetett. Mivel ünnep volt, nem volt beutalóm sem, de a kismamákat anélkül is fogadják a diabetológián, pont azért mert minden nap számít, hogy mikor kezded el a diétát.
Megértelek, én most 5 hetes vagyok, és szintén non-stop hányingerrel küzdök, de meg kell találni azokat az ételeket, amiknek megfelelő a szénhidrát tartalma, és mégis kívánom valamennyire.
A kifli nem jó, mert fehér lisztből van, gyorsan megdobja a vércukrot...
Te tudod, de tényleg az egészségetekkel játszol. :(
Arról nem is beszélve, hogy ha két cukorbeteg ember lesz a családodban, az lesz csak igazán költséges...
a háziorvosom azt mondta jók az eredmények nem is gondoltam volna,igaz magasabb volt mint a határérték a 120 perces de azt mondta az még belefér.ha a doki mondja hogy merjem megkérdőjelezni?Azért tettem fel a kérdést mert máshol is kérdeztem és azt mondták hogy magas.A gyermekemért bármire képes vagyok!Hétfőig párolt zöldségen élek meg holnap veszek rozskenyeret meg csirkemell sonkát
azok remélem jók lesznek
Sajnos én is hallottam már ilyen dokiról, aki legyintett a 10-es értékre, szóval van ilyen. :(((
Válts orvost, ha nőgyógyászati téren is ilyen felületes, én nem bíznék benne szülés terén sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!