Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért nézik le és vetik meg...

Miért nézik le és vetik meg általában az emberek azokat a kismamákat, akiknek nincs fogadott orvosuk?

Figyelt kérdés
Ez manapság már alap, hogy mindenki magándokinál szül?
2016. márc. 15. 12:15
1 2
 11/14 Betu ***** válasza:
50%
Nekem sem volt fogadott orvosom és mégis elégedett voltam az ellàtàsommal. Bàr az igaz, hogy sokan azt kérdezték ki volt a fogadott orvosom, ez manapság màr tényleg nagy divat. Nem szenvedtem semmilyen hàtrànyàt sem, hogy nem volt sajàt orvosom. Ja és a kórházban senkinek nem adtam hàlapénzt és mégis nagyon kedvesek voltak velem. Egy viszont biztos, hogyha valakinek nem jön össze könnyen a baba, vagy problémàs a terhessége azt megértem, hogy fogad olyan orvost akit ő a legjobbnak vél. Hagy ne fizessék màr pluszba ha úgyis van Tb ellàtàsom, ja és nem vagyok csóró. Amit az orvosra költöttem volna azt inkàbb a babàmra költöttem.
2016. márc. 15. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Én is ezt tapasztalom a nagyobb városokban, csak a legszegényebb rétegnek nincs fogadott orvosa. Nekem se volt fogadott dokim. Sajnos sokszor azt tapasztalom sokan erejükön felül költenek a saját dokira.
2016. márc. 15. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Fogadott orvosnál szültem,orvosi műhiba miatt majdnem ott maradtam.A következő szülésnél nem volt fogadott orvos,mégis minden rendben ment.Persze másik kórházban.
2016. márc. 15. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nézik le, akiknek nincs, csak meg szokták kérdezni. Nekem az a tapasztalatom, hogy az első gyerekemnél volt, minden szép és jó volt, aranyos, kedves, minden rendben volt. Másodiknál nem fogadtunk, mert akkor rosszabbak voltak az anyagi körülményeink. Szerencsére így is minden rendben zajlott, teljesen tünet és komplikációmentes terhesség és szülés volt. A régi orvosommal többször összefutottam a klinikán, mindig megismert, párszor vizsgálatra is hozzá kerültem. Megértette a helyzetet. Nos ezen felbuzdulva most a 3. gyerkőccel nem akartam fogadni senkit, mert gondoltam fölöslegesen nem fizetek. Most ha akarjuk, akkor spórolva, de belefér a magándoki az anyagi keretbe. De adódott pár probléma, nem olyan nagyok, de a mezei rendelésen nem mondták el a leletről feltett kérdésemre a választ, picit sem nyugtattak meg, hogy ez a baj nem nagy és sokmindenkinél előfordul, és 1 hét múlva, ha újra ellenőrzik, lehet ott se lesz, és akkor 1 hétig nem lettem volna idegbeteg, mert a googlén kerestem rá és ott aztán mindent megtaláltam, hogy mire utalhat..... Szóval újra fogadtam, a régit, aki plusz pénzért ugyan, de bármikor elmond bármit, elmagyarázza, megnyugtat, vagy épp mondja, hogy ne keménykedjek, mert most tényleg pihenni kell. Ha bajom van, felhívhatom, nem kell bemennem a klinikára, ahol szúrós tekintettel megnéznek és jöhet a következő......Ha valakinek szerencséje van és alapból jó orvosok közé keveredik, akkor nem kell magán, ha meg kiégett és érdektelenekhez akkor a saját és a gyerek érdekében érdemes magánt fogadni.
2016. márc. 16. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!