Ha nem vagyok elégedett a fogadott orvosommal akkor válthatok? Budapesten ajánlanátok jó orvost?
Nemrég kértem fel egyszer fizettem neki még csak,de nem vagyok vele megelégedve.Ha panaszom van rám se néz,nem töltötte ki a kiskönyvemet ami rá vonatkozik pedig veszélyeztetett vagyok. Azért nem adtam pénzt mivel konkrétan azért mert ránéz az ultrahangos leletre és hazaküld szó nélkül na azért nem adok.Erős szorulással küzdök.Mondtam hogy a laevolacot nem bírja a gyomrom kihanyom egyből.Szerettem volna rá kérni valamit nem mondta el mit leher terhesen.(heti-ketheti egyszer van szekletem es faj a hasam emiatt).Volt vérzésem is együttlét után.Kérdeztem hogy lehetünk e együtt és mintha meg se hallotta volna...
Csalódott vagyok.
Bp-en városközpontban tudtok orvost ajánlani aki jó?Magánrendelésre mennék de allami kórházba dolgozzon (szülés) .Néztem a magánkórházakat 3-5szazezer a szules (hat annyink nincs ra).
Persze, nyugodtan. Mi a 18. hétre találtunk a férjemnek és nekem is megfelelő orvost. Az első cserben hagyott a vetélésem után, a második olyan indokokat mondott nekem, hogy "nem úgy szoktuk", teljesen gyerekszerepbe kényszerítve minket ezzel, mintha velünk nem lehetne értelmesen beszélni.
aztán a 18. héten megtaláltuk az álomorvost, ő minden, amit elképzeltünk! okos, sokat publikál épp az én betegségem témájában, előzékeny, figyelmes, kedves, ugyanolyan képünk van a terhesség kezeléséről is.
érdemes keresni ilyen orvost. írok priviben neveket, akikkel én vagy a barátnőim elégedettek voltunk (innen törölni szokták a neveket egy csomószor az adminok).
a kiskönyvet egyébként nem kell töltenie egyébként senkinek,mert az anyaságihoz és csedhez elég az, hogy az orvos/kórház a terhesgondozásról állít ki igazolást. a kiskönyv alacsony kockázatú, csak szülésznőnél terhesgondoztató nőknek való (a védőnőm és az orvosaim is mondják ezt).
Kórház melyik "tetszik"?
Fontos számodra,hogy természetesség párti legyen,legyen e vip szoba,van e valamilyen szempont,ami Neked fontos.
Ami fontos az ár!Magánrendelés 10-12ezer/alkalom max.A szülés max 100.000ft lehet.
Kórház: fontos hogy a kiírt idő körül befektessen mert 65 kmre lakok Bp-töl.Ami fontos hogy az apa nem lenne bent a szülésnél de utána neki is legyen lehetősége megfogni nem csak uvegen at nézni mikor babamutatás van.Vip szobához nem ragaszkodom.Ami még fontos hogy szeretnék edával szülni.
Én Hammersberg Elemérhez járok.
Újpesten rendel,nagyon rendes orvos,szép,tiszta a rendelő,van ultrahangja is.Szakmailag is nagyon alapos,és nekem emberileg is szimpatikus,mindenre válaszol.
Nem nála szültem,akkor még vidéken laktunk,így ehhez a részhez nem tudok hozzászólni,de sok kismama jár hozzá.
Szüléseket a MÁV/Honvédban vezet,ezt szintén nem ismerem.
8 e ft egy vizsgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!