Miért nézik le és vetik meg általában az emberek azokat a kismamákat, akiknek nincs fogadott orvosuk?
5-el teljesen egyetértek. Én is feküdtem 2 hetet a kórházban terhesen, hát akinek volt fogadott orvosa, azzal is az az orvos foglalkozott csak, aki velem, pedig az orvosa a kórházban főorvos. Erről ennyit. Míg én bent voltam a 2 hétben, a kórterembe egyszer sem jött be.
Egy másik csajszihoz bejött az orvosa minden nap kb. 30 mp-re, megkérdezte, hogy van és ennyi. Ezt az ügyeletes is megkérdezte minden nap.
A másik meg mesélte, hogy a szülésre be se ment a fogadott dokija, mert lagziban volt épp. Ráadásul a baba intenzívre került, mert komplikációk léptek fel, aminek az okát látni kellett volna ultrahangon. Később szabadkozott az orvos, hogy nem volt látható a baj, én magam hallottam, de más doki szerint meg igenis észre kellett volna venni. Na, ennyi. Sógornőmhöz sem ment be, mert épp síelt külföldön. De a pénzt előre kifizettette. Biztos vannak másfajta orvosok is, akik megdolgoznak a pénzért, ami plusz kapnak, de ők vannak kevesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!