A 12, heti UH-nál kell fizetni?
A kérdés összetettebb:
Most voltam először a magánorvosnál, 10.000/alkalom. Most kell majd mennem a 12. hetire UHra, be is jelentkeztem, 18-án 10re kellett volna mennem, de mondta az orvos, hogy menjek be reggel fél8ra, akkor meg tudja ő csinálni (a klinikán). Ilyenkor is kell fizetni a 10.000ft-ot? Rákövetkező hétre adott időpontot amikor terhesgondozásra kell mennem hozzá, akkor ugye mindenképp fizetős a dolog.
Szerintetek?
Nekem egyértelmű volt, hogy nem, hisz ez egy ingyenes vizsgálat (igaz kérem a kombinált tesztet is de az ugye más), de férjem szerint tuti kell fizetni.

Előző terhességemnél magánrendelőbe jártam végig, de a 12 hetes uh-t a dokim kórházban csinálta. Én akkor is adtam.
Most a genetikait más csinálja, de ugyanúgy magánrendelőben, és attól még kell havonta terhesgondozásra járnom, a genetikai uh nem számít bele.
alapból én is a védőnő irányítására jelentkeztem be, de mikor mondtam az időpontot kérdezte, tudok-e menni előbb, mert akkor meg tudja ő csinálni. Ha nem lett volna jó a kora reggel akkor más csinálta volna. És nem a magánrendelésen csinálja, hanem rendesen a klinikán.
Első, nem igen értem ezt a támadó hangnemet..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!