NikiDávid kérdése:
Védőnő lemondása, miért hazudnak a védőnők?
Figyelt kérdés
Ez egy 2010 cikk, a lényeg nem kötelező hogy legyen védőnőd az állam csak a kötelező védőoltásokat kötelezi.,
pénzt kapnak utánunk "terheskismamák, anyukák" után.
Az én védőnőm eddig is kiállhatatlan volt , sőt amióta vissza mondtam még nagyképű is lett és belehazudott a képembe hogy nem lehet védőnőt váltani, tanácsként ha nem sikerül lemondjad valami oknál fogva lakcim változás miatt átkerülsz egy másikhoz :) és koppan, nagyon sok cikket olvastam hogy belehazudnak a szemükbe, de ne hagyjátok magatokat. Mindig van megoldás, csak nem értem ha érzi hogy nem jön ki az emberrel miért ragaszkodnak ennyire azt hiszik hogy mert majd a családsegítősók kivizsgálják ... nem foglalkoznak vele, Kitartás ne hagyjátok magatokat terrorizálni!
2016. febr. 23. 19:40
21/25 anonim válasza:
Te össze-vissza beszélsz, próbálod hergelni az embereket, majd magyarázod a bizonyítványod. Szánalom.
22/25 A kérdező kommentje:
😉
2016. febr. 25. 07:39
23/25 anonim válasza:
Nekem is volt olyan tanácsa amit csak meghallgattam de nem tartottam meg. Nem jár egy védőnő 126szor a nyakadra, nem értem mire ez a nagy hajcihő! Azt a néhány találkozást ki lehet bírni, nem kell egyetérteni vele, de ezt magában eldönti az ember. Egy rendes körülmények között nevelkedő gyereknél nem fog a sz.ba is belekötni. Nálunk nem tud mibe. Tisztaság van, rend van, a gyerekek jól vannak, miért ne engedném be magunkhoz, vagy miért ne vinném el a gyerekekt a következö státuszra?
24/25 anonim válasza:
Én védőnő vagyok, és igazán nem értelek. Nyugodtan lemondhatod az ellátást, bár az előírások köteleznek, hogy egyszer szóljak a gyermekvédelemnek, akik úgy sem csinálnak semmit. 30 éve nem kapok semmit utánatok, és az oltások után sem, nem vagyunk orvosok... Nekem 180 családom, 220 gondozottam, egy védőnőséghez nem értő főnököm, egy követelőző-zsaroló polgármesterem (és a hozzátartozó sleppje) van a vállaimon. Időnként 3-6 hónapig köteleznek helyettesítésre, ami még 150 gondozottat jelent, havi 15ezer nettóért. Ennek ellenére szeretem a munkámat, és csak azért maradok a pályán, mert a gondozottaim számítanak rám, és érzelmileg támogatnak. 1 kivételével, ő nem kért ellátást, eggyel kevesebb helyre kell mennem. Akik nem tartanak igényt a segítségemre, időt, energiát biztosítanak azoknak, várnak. Végül, de nem utolsó sorban, kikérem magamnak, hogy hazudok, soha nem bírtam az általánosítást, és azokat sem, akik gondolkodás nélkül ezt teszik.
25/25 anonim válasza:
Én alapvetően nem értem ezt a védőnőellenes hangulatot! Itt is sokat olvasok erről és szerintem a legtöbb esetben anyukák frusztráltságáról van szó. Biztos koppan a védőnő, mert annyira szeret egy fél várost végigbringázni, esetleg gyalogolni, egy morcos anyukához. Én aláírom, hogy nem mindegyik tökéletes (orvosok, közgazdászok, ápolónők, mérnökök, programozók stb... sem mindegyik az), de a kérdező is itt elég rendesen általánosít ("Védőnő lemondása, miért hazudnak a védőnők?"). Sok anyuka tanácsot sem tud elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!