Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Védőnő lemondása, miért...

NikiDávid kérdése:

Védőnő lemondása, miért hazudnak a védőnők?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy 2010 cikk, a lényeg nem kötelező hogy legyen védőnőd az állam csak a kötelező védőoltásokat kötelezi.,

pénzt kapnak utánunk "terheskismamák, anyukák" után.

Az én védőnőm eddig is kiállhatatlan volt , sőt amióta vissza mondtam még nagyképű is lett és belehazudott a képembe hogy nem lehet védőnőt váltani, tanácsként ha nem sikerül lemondjad valami oknál fogva lakcim változás miatt átkerülsz egy másikhoz :) és koppan, nagyon sok cikket olvastam hogy belehazudnak a szemükbe, de ne hagyjátok magatokat. Mindig van megoldás, csak nem értem ha érzi hogy nem jön ki az emberrel miért ragaszkodnak ennyire azt hiszik hogy mert majd a családsegítősók kivizsgálják ... nem foglalkoznak vele, Kitartás ne hagyjátok magatokat terrorizálni!

2016. febr. 23. 19:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

És miért is van az,hogy annyira véditek a védőnőket??? Diplomàval is kerülhet börtönbe vki.

Sajnos elég sok védőnőt ismerek(sokat költöztünk) és egy volt kedves segìtőkész és normàlis a 6 ból.

Pl " jajj magànak minek még kiskönyv hiszen volt màr vetélése, most feleslegesen töltsem ki"(mindezt miutàn elkeseregtem neki,hogy milyen nehéz volt lelkileg újra belevàgni,12 hetesen volt spontàn vetélés), " azért nem kéne zabàlni kétpofàra a csokit és mindjàrt nem hìzna duplàjàra"(diétàztam,amit tudott hiszen vittem a dietetikustól a papìrokat és összesen 10kg jött fel,szülés utàn 14kgval voltam kevesebb), " mindenképpen szoptasson úgyse lesz pénzük tàpszerre"(új lakàs, teljesen normàl körülmények) és ha ilyeneket mond egy védőnő azt miért is kellene eltűrnöm????

Többször megkérdeztem,hogy hogyan lehetne ettől megszabadulni az összes védőnő azt mondta ilyet nem lehet.

Aki most a védőnőm tőle is megkérdeztem és milyen érdekes,hogy el tudta mondani normàlisan hogy mi a menete. Utàna pedig annyit kérdezett,hogy le szeretném-e mondani,mert akkor segìt,de szeretné tudni hogy mivel vagyok elégedetlen mert akkor azon vàltoztatna. Elmondtam,hogy csak kivàncsisàgból kérdeztem és nagyon is elégedett vagyok vele és hogy ő az első,akiben tényleg bìzom és hasznos amit mond.

2016. febr. 23. 21:23
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tetszik, lemondod és kész, felesleges itt a sok p.csogás, szerencsére sokunknak jut normális védőnő. Egyébként teljesen mindegy, hogy mi a bejelentett lakcímed, annak a körzetéhez tartozol, ahol életvitelszerűen élsz.
2016. febr. 23. 22:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 3 védőnőm volt. Az egyik helyettesìtő vele voltak gondjaink,erőszakos volt,kissé ostoba,kötekedő,abszolùt nem hallotta meg amit mondtam semmiben csak hajtogatta az igazát,de a másik kettő tünemény,az egyikük Gyesen van de Ő egy nagyon rendes és jòindulatù ember,akinél most vagyok is segìtőkész nagyon jòfej. Biztos van közöttük aki problémás de azért nem kell egy kalap alá venni Őket, valòszìnűleg mint ember nem egyszerű eset.
2016. febr. 24. 06:20
 14/25 A kérdező kommentje:

Azoknak akik rosszat gondolnak rolam sajnalom, ősze tenném a két kezem ha énnekem is olyan aranyos jutott volna mint nektek, nagyon sokat tud segiteni egy vdnő, tiszteletem a kivételeknek!

Viszont írjatok be ide a kereső topikba h védőnő, rengeteg nem cs ak baja van velük oda is el lehet kezdeni irni.

Segitségként tettem fel a cikket mint ahogy ezt is . Az mellékes h fiam fertőzést kapott el csecsemőkorában tőle mert ugy vizsgálta meg h nem most kezet. Pedig én mindig szóltam vegye le a cipőt mosson kezet. Az enyem ezt s. Tudta magatol,es egyszer akkor jött amikor mama vigyázott picire mert postára mentem... elnézést kért utólag, mit értem vele 1 honapig kezeltűk a lábán a bőrfertőzést! Kukacosok kíméljenek senkit mas nem nyúlt hozza, es mástól nem kaphatot el semi fertőzest mindig husszu naciba volt mellesleg senki nem jart hozzánk az első par hónapban.

2016. febr. 24. 08:37
 15/25 A kérdező kommentje:
2016. febr. 24. 08:41
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy csak lakcímet váltani fölösleges. Hozzánk nem a lakcím szerinti, hanem a lakhely szerinti jár,(pedig ide még ideiglenesen sem vagyunk bejelentkezve). A miénk rendes, de amúgy nem olyan gyakran találkozunk, szóval, ha nem lenne az se izgatna különösebben. Bocs, ha nagyképűnek hangzik, de nálunk az értelmes kismamákat nem zaklatják (a súlyt, stb elfogadja, ha telefonon bediktálom).
2016. febr. 24. 08:53
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
nem, nem irkálunk sehova, nem érted hogy nem fektet az ember energiát abba hogy lejárasson egy szakmát csak azért mert rossz védőnőt fogott ki? Itt senki nem kutakodik a neten rajtad kívül védőnő gyűlölő fórumok után..nyugodj le, relaxálj, lépd át bokából a dolog, nem lehet ilyen megkeseredetten, üldözési mániában élni..
2016. febr. 24. 09:39
 18/25 anonim ***** válasza:

Attól,hogy valaki diplomás meg védőnő még nem szent!!!

Az enyém se segítőkész,mindig a legrosszabb időben jön,de ki lehet bírni az a pár percet! Nekem meg se fordult a fejemben,hogy lemondjam!

2016. febr. 24. 10:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A hoxás cikket én írtam.

Nekem semmi bajom nem volt a védőnővel,ahogy írtam is,pusztán nagyon-nagyon rosszul vannak felénk (is) megrajzolva a területi határok.

Nem akartam kilométereket biciklizni/gyalogolni a picivel egy faluba,amikor 5 percre van a buszmegálló és 10 percen belül beérünk a városba az ottani gyerekorvoshoz (aki a házi gyerekorvosunk azóta is).

Nem akartam kuncsorogni senkinek,hogy vigyen,mikor sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.

Sajnos őket is kötik a területi határok,így nekem sokkal egyszerűbb volt lemondani.

Azóta már 1,5 éves a fiunk,csak a kötelező éves stáuszra megyünk külön az adott faluba a védőnőhöz,utána külön a gyerekorvoshoz (a faluban az sincs,szóval...)

Amúgy bármi nagyobb baj van,megyünk a dokihoz.

Csanába is jár,mi dolgozunk,ettől nem érzem magunkat kevesebbnek.

Ha normálisan járhattam volna a városi védőnőhöz,aki a dokink mellett rendel,én sem mondtam volna le szerintem.

2016. febr. 24. 14:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Itt nem az a lényeg kinek mi baja van egyéni probléma, en csak segíteni akartam akik tev hitbe vannak azoknak, felre értés ne essék nem akarom a védőnoket bántani. Csak a legnagyobb hazugság amit kiejtenek a szájuk on h nem lehet lemondani. De le lehet es itt az a lényeg amit sokan félre értetek bennem h bantom őket
2016. febr. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!