Bajcsy genetikai tanácsadáson min múlik, hogy mikorra kapok időpontot mintavételre?
Én az Istenhegyi klinikán voltam cvs-en. Igaz, ott fizetős, 68.000 Ft. Viszont nem kellett várni (persze kell időpontot kérni telefonon), és az eredmény is megvolt 4 napon belül.
Ha kombináltat kérsz, akkor a kombinált vizsgálat + cvs együtt kerül 68.000-be. Ha csak cvs-t, akkor az önmagában 68.000.
No, akkor mégis a méhlepényen múlt...
Előző:
Azért az ingyeneshez képest a 68.000 elég húzós :(
15-ös, igen, tudom, sok pénz. :(
Viszont sokat vártunk a babára, és nem akartam semmit sem kockáztatni, illetve mikor mondták, lehet, hogy baj van vele (tarkóredő határértéken volt), akkor annyira aggódtam. Azóta tudom, hogy egészséges kisfiam van. Nekem ezért érte meg ezt a sok pénzt, mert a 12. heti genetikai uh után 2 napra kaptam időpontot a biopsziára, és rá 4 napra már hívtak is az eredménnyel.
Nekem még nem volt meg a genetikai uh, és ez gond volt. Azt mondták, utána kellett volna mennem (ezt mondjuk senki nem mondta, akkor sem, amikor telefonon bejelentkeztem).
Ami viszont megnyugtató, hogy a tarkóredő 1,9!
Hány hetes terhes vagy? A 12. heti genetikai ultrahangot ettől függetlenül ne hagyd ki. A méhlepény biopsziánál a genetikai rendellenességek egy részét szűrik. De a 12. hetesen mást is néznek. Ujjacskák, lábacskák, már kialakult/kialakulófélben lévő belső szerve, szívecskéje.
A tarkóredő értéked jó, de hány hetesen mérték?
Most lehetek kb. a 12. hét határán (ezt írták a leletemre is). Múlt héten voltam a dokimnál és akkor 11 hetesnek mérte.
Hétfőre van időpontom genetikaira. Amúgy a végtagok kialakulását mindkét ultrahangon megnézték és az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!