Mit tennétek? Orvost kéne váltanom?
Sosem volt magándokim.Terhes vagyok fogadtam egyet.Ismerem az itteni orvosokat a munkám miatt sokat találkozok velük. Az elején nem fogadott egy pénzt,utána meg nem volt alkalmam adni mivel lényegében nem is találkoztam vele.Utoljára 12hetesen voltam a genetikàn de nem ő csinálta hanem az ultrahangos hölgy.
A magánrendelésén nem fogad soha pedi oda jelentkezek be.Állandóan behív a kórházba és nagyjából semmivel sem különb mintha sztk-ba járnék.Ugyanúgy várakozok,stb.Ezért én nem is szeretnék fizetni!A másik része hogy véreztem berohantam a kórházba erre majdnem le lettem cseszve hogy legközelebb nagyjából csak akkor menjek ha ömlik belőlem a vér.Hát már elnézést,de úgy gondolom semmilyen vérzés nemnormális terhesen.Tény hogy nekem egyszeri alkalom volt friss piros vér másnap barnázgatás.Az uh-n kiderült volt egy kis hematoma ami kifakadt.De semmit nem mond hiába kérdezem.
Kisvárosban élek.A legközelebbi kórhàz nagyon rossz aztán már csak Bp.lenne de az 140km oda vissza ;(
A lehetőségek: járok ehhez a dokihoz és lesz ami lesz,elmegyek szakrendelőbe terhesgondozásra vagy másik orvost fogadok itt.Csak az meg már olyan kellemetlen.Tanácstalan vagyok.. ;(

Gondolom egyszerűbb munkaidejében 3percet rámszánni mint magánban foglalom a helyet.Én kb így érzem.De a vicc hogy megkérdeztem vállalna-e stb.Mondta igen és csak a kórhazba hív be.Hát azért minek fizessek amúgy?Ezt a szakrendelésen is megcsinálják (sőt!).
Azért nem adtam még pénzt neki mert nem volt lehetősége.Amikor volt az elején nem fogadta el.De ha felfogadom akkor tisztában vagyok hogy fizetős,de ne a kórházba rángasson be hanem a szép rendelőjébe.

Kedves utolsó.Gondolom ha te vagy a feleséged véreznél terhesen és szarna rátok nagyívbem az orvos akkor misolyognál ugye?
És nem nem tartom orvosnak.Mert az orvosnak az a dolga hogy megvizsgálja a beteget ha az odamegy.A terhesség alatti vérzés pedug elég indok.De ha a semmiért mennék is meg kéne vizsgálnia.
Az orvosin meg nagyon megtanítják hogy legyenek pénzéhesek!Ugyanis ha én bejelentkezek magánrendelésre és kifizetem érte. 13.000ft-ot akkor elvárom hogy ne a kórházban fogadjon szakrendelés keretén belül,mivel nem azért fizet valaki súlyos pénzeket,hogy államilag finanszírozott eszközökkel vizsgáljin (jah hogy ugye meg se vizsgált)
Úgy hogy hiába próbálod védeni az orvosokat..Szabad orvisválaszrás van szóval ha nekem egy DOKI nem felel meg akkor jogom van másik ORVOST választani főleg ha már fizetek érte.Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni akkor nem érdekel a véleményed...

A kórházba behívogatás szerintem csak akkor korrekt, ha egyébként a magánbetege vagy, ha neked éppen úgy ez a kényelmesebb (pl. közelebb van, a magánrendelőjében többet kéne várni, stb.), mint neki. Ha azonban nyűg, mert pl. ugyanúgy vársz, mint aki szakrendelésre megy, vagy ugyanúgy, mintha a rendelőjében fogadna, esetleg még a többi szakrendelő is ott van, és minden alkalommal húszan köhögnek le, stb. akkor el kellene mondanod szerintem őszintén, hogy te a magánrendelőbe szeretnél járni. Ő is jól járna, mert minden alkalommal kapna pénzt, és talán Te is jobban járnál.
Másfelől viszont, amiket leírtál, az alapján nem biztos, hogy ő a neked való orvos. Igen, a friss piros vérzést komolyan kell venni terhesen, ez nem is kérdés. Ha a választott orvosod ezt jobban elbagatellizálja, mint akármelyik ügyeletes, akkor nem sok értelme volt őt választanod. Itt most Te vagy a fontos, nem az ő érzései. Emelkedj túl ezen, és válassz másik orvost ott helyben, ne utazgass 100 km-eket, ha nem muszáj.

Kedves Kérdező!
Melyik ez a város? Hátha tudunk ajánlani egy ottani orvost, aki szakmailag és emberileg is megfelelő, de legalábbis elfogadható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!