Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Orvost kéne váltanom?

Mit tegyek? Orvost kéne váltanom?

Figyelt kérdés
Mikor betöltöttem a 20-at új szívorvost kellett váltanom.Egészen februárig a fővárosi szívkórházba jártam,de a korom miatt máshova kellett mennem.Ismerősök beszéltek rá arra,hogy innantől fogva járjak egy helyi orvoshoz,mert őt dicsérik.Jóniusra kaptam időpontot ehhez az orvoshoz,rögtön 10 eurót kért egy kivizsgálásért.Első kivizsgáláson észrevett valamit,de nem mondta el,mi bajom van,felküldött a kórházba,3 hétig feküdtem ott ,közben semmit se mondtak,milyenek a kilátásaim.Hazamehettem 3 hét után,Majd egy hónappal később ugyanez az orvos rossz diagnózissal beküldött egy fővárosi kórházba.Nagyon megijesztett,mert azt mondta,bármikor bekövetkezhet a legrosszabb.A fővárosi kórházban kiderült,nem is olyan nagy a baj,mit azt a helyi kórházban mondták.Most kéne mennem ahhoz az orvoshoz,aki beküldött kórházba rossz diagnózissal,és halálra ijesztett.Tartok tőle,mit fog mgint kitalálni,mert lehet,megint kórházba küld.
2011. okt. 2. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. okt. 5. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne menj hozzá vissza, keress másik orvost.
2011. okt. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!