Védőnő otthoni látogatásakor kutya?
Persze, beleköthet. Te pedig szépen bólogatsz és magadban pont lesz.rod amit mondd :-)
Irigylem a babádat, hogy kutyus mellett nőhet fel. Boldog és mókás élete lesz.
Sok boldogságot!
Nekünk is van kutya a lakásban, egy csivava :-) a védőnő pont lexarta:-) pedig egy igazi kis véreb.
Kint további 3kutya van a kertben. Köztük egy örjöngő kuvasz.
Ha a mi védőnőnkből indulok ki, akkor max. annyit kérdez, hogy a kutya szobatiszta-e, hol a fekhelye, adott esetben el lehet-e zárni a babától, de a közelben lakó barátainknál sincs problémája a házban tartott kutyával.
Arra figyeljetek majd, hogy a rendszeres féregtelenítés ne maradjon el.
nem szoktak belekötni :)
egedül pic-es védőnőkről hallottam, hogy kérték, pár hétre nyaraltassák az állatokat, de ez nyilván érthető :)
de ha mégis baja van a dologgal, akkor bőszen bólogass és el van intézve ;)
szerintem nem lesz gond.
Én is tartottam tőle, mert nekem meg macskáim és patkányaink voltak, de nagyon meglepődtem,mert a macskánál a saját családbeli cicáikról mesélt, a patkányokat meg vizsgálgatta, érdekesnek találta és mindig érdeklődött róluk is, amikor mentem a gondozóba.
A tiszta, rendezett állattartást nem zárja ki a baba érkezése.
9 féle állat lakot nálunk odabent (köztük több egzotikusabb faj) amikor a legkisebbem született . A védőnő látta, hogy az összes nagyobb gyerek él és virul, rend van és tisztaság, a kígyók se tudnak kimászni a terráriumból, a kutya se a mosogatóból iszik és nem a pókokkal matchboxozik az ovisom.
ha megfelelően vannak tartva az állatok, akkor nem köthet bele. főleg nem egy tisztán-rendben tartott jól szocializált szobakutyába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!