Kötelezhetnek terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
29 hetes terhes vagyok,meg nem voltam dokinal meg vedononel sem hogy miert az most nem reszletezem. Nem is a negativ beszolasokra vagyok kivancsi meg hogy mennyire felelotlen vagyok. Kerdesem ha ilyenkormegyek orvoshoz es ilyenkor kapom meg a kiskonyvem a tovabbiakban milyen vizsgalatok varnak ram? Ha a vedono bunko es lenezo kotelezo a marad r kidoben jarnom hozza? Meg ha igaza is van nem vagyok kivancsi a lenezo stilusra.2016. jan. 6. 10:34
21/25 A kérdező kommentje:
Utolso neked megis ki mondta hogy a gyerekem apja bortontoltelek? Vicces vagy :)
2016. jan. 6. 18:24
22/25 anonim válasza:
kedves 15ös
az lehet h a második gyereknél mondtam le anno elsőnek 11 éve de azóta van kisebb gyermekem ott spec ki sem jöttek a családvádelemtől már, mikor még terhesen lemondtam a védőnői szolgálatot
a gyámügynek ismétlem köze nincs ahhoz h nincs védőnőd ...
23/25 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy hogy nem voltál idáig nyugtalan, hogy minden rendben-e vajon a babával vagy saját magaddal ?? Nagyon sok fontos vizsgálatról lemaradtál.. Bár még van egy jó pár, igyekezz a védőnőhöz, hogy amit csak lehet, bepótoljatok.
24/25 anonim válasza:
Tényleg, sikerült végre eljutnod az orvoshoz és a védőnőhöz?
25/25 A kérdező kommentje:
Igen voltam mar mindkettonel meg vervetelen es cukorterhelesen is minden oke.
2016. jan. 26. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!