Szerintetek karos a heti ultrahang?
Figyelt kérdés
2 vetélés utan azt mondta a doki h inkább hetente lássam hogy minden rendben, mintsem állandóan izguljak. O azt mondja ettől nem lesz baja, most mennék utoljára, mert vege az elso trimeszternek, ezután már csak a kötelezőre megyek + 4D. Ha eddig hetente volt UH ez az egy holnapi már nem oszt, nm szoroz, nem?2015. dec. 21. 13:03
1/13 anonim válasza:
szerintem nem tesz jót a sok ultrahang, roncsolja a szöveteket és az ereket
3/13 anonim válasza:
egy uh is káros nem véletlrn hogy csak eőírás szerint uh-znak
4/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
azt írják az uh nem káros, de tüdőszűrésre tilos menni a kismamának...
7/13 anonim válasza:
ha roncsolna bármit is, akkor egy is ugyanúgy ártana.
Hülyeség.
Nem lesz baja tőle az ég világon semmi :)
8/13 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nődoki, hogy nem tudjuk bizonyítottan az uh káros hatásait, ezért inkább csak annyit zaklassuk, amennyit muszáj.
De ha már voltál mondjuk 8x, akkor még egy már mindegy.
Boldog babavárást!
9/13 anonim válasza:
A tüdőszűrés nem UH hanem röntgen...
10/13 anonim válasza:
Ha eddig minden rendben volt, akkor én teljesen feleslegesnek tartom az utolsót.
Egyébként magánorvoshoz jársz, és alkalmanként fizetsz az ultrahangért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!