Szerintetek nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinal 37 hetes terhes vagyok. Babaval mindent rendben talalt, viszont azt mondta kicsit keves a magzatviz... Betelefonalt a laborba, hogy szerda helyett ma csinaljak meg az utolso vervetelt, ugyanis szerdara volt idopontom, merthogy csaszarmetszesem lesz es surgos lenne. Utana bekellett mennem a korhazba, hogy egyeztessuk a szules idopontjat, amit meg is tettem meg bo ket het van addig vagyis tobb is egy kicsivel. Beallitottam az ebresztot, hogy odaerjek ma, viszont az agyban hagytam a telefont 14 hos kisfiam velem alszik es mikor ebresztett egyszeruen kinyomta az ebresztest es nem tudom, hogy csinalta. Elkestem igy mar nem mentem be es nagyon ehes is voltam mert este sem vacsiztam szoval arra gondoltam, hogy felhivom a labort es atrakatom hetfore az idopontot. Naptarba biztosan felirnanak szerintem, de olyan hulyen erzem most magam. :( Egyebkent is hetfon apukaval itthon tudom hagyni a nagyot ma viszont vinnem kellett volna magammal.2015. dec. 4. 08:49
1/2 anonim válasza:
Mi a kérdés? Hogy baj-e, hogy csak hétfőn mész, vagy hogy baj-e a kevesebb magzatvíz? A vérvétel szerintem nem gond, van ilyen, ne tipródj rajta :-) a magzatvízhez nem értek, de ha gond lenne, mondta volna az orvos.
2/2 anonim válasza:
Mi történt azóta? Sikerült eljutnod a vérvételre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!