Ha az orvos egy 4-5 hetes terhességet nem vesz észre ultrahangon, akkor egy hét elteltével - ha mar tényleg lat valamit - akkor az a vizsgálat ingyenes lesz?
A pasi egy tudatlan bunkó, aki még pofátlan is. Mi az hogy az orvos hibája? A nemét esetleg nem akarja még tudni az embriócsomónak? Nem volt igaza, ezért javasolják, hogy leghamarabb 10-14 nappal a tesz után kell először menni, hogy lehessen is látni valamit.
4-es, neked szerencséd volt, de ez nem elvárható szerintem. :)
Szerintem ez jófejség a dokitól, amit megtehet, de kikövetelni bunkóság. Kb mint a borravaló: ha az étteremben ad a vendég az ok, általában el is várják, de ha mégsem ad, akkor nem illik beszólni.
Én is elmentem a terhesség alatt fogdokihoz, megvizsgált, elég alaposan, megállapította, hogy minden rendben, gyors, fájdalommentes szülést kívánt és ennyi. Kérdeztem, mivel tartozom, azt mondta, semmivel. Ez neki befektetés: ha valami bajom lesz, hozzá fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!