Szerintetek nagy baj lesz belőle?
Nálunk a védőnői pecsét számít.
36.hetesen nekem màr rengeteg pecsétem volt,fura,hogy neked csak mettő!
Azt jelenti hagytál ki terhesgondozást(számomra ha valakinek egy hónappal a szülése előtt csak ennyi van ezt jelenti)? A fiadat nem tudnád elvinni,főleg ha megbeszélt időpont volt??
Nekem a doki automatikusan pecsételt,ha uh-ra mentem,ha csak hozzá,ha nst-re....mindig megnézett. Ja és a védőnő is minden alkalommal adott pecsétet, (havonta kellett hozzá menni)nàlunk pedig a védőnőè szàmított tavaly!!!
Nekem nem is kellett pecset , hanem a korhazban addot az orvos arrol egy igazolast, hogy a terhesgondozason reszt vettem. Szules utan a zarojelentessel egyutt adta ki az orvos.
En 30 hetes terhes voltam, amikor Magyarorszagra koltoztem. A korhazba jartam terhesgondozasra utana, illetve vedononel is voltam, de ott orvossal csak egyszer talalkoztam. Nem is csinalt semmit, csak megkerdezte, hogy akarok-e vele beszelni, vagy van mar mashol orvosom. Egyet pecsetelt a terheskonyvembe, ezutan tobbet nem is lattam, csak a vedonot, de ot sem sokszor.
Nekem eselyem sem volt erre a vedonos negy pecsetre, de ezt a korhazi igazolast igy is kiadtak es az allamkincstarnal el is fogadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!