Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van itt olyan aki bírja a...

Van itt olyan aki bírja a védőnőt és hasznos tanácsokat kap tőle?

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 16:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is tisztelem, becsülöm a védőnőnket. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam már tőle, sokat nem is mint védőnő, hanem mint gyakorló anyuka osztott meg velem.
2015. okt. 28. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, de nem hozzá tartozom.
2015. okt. 28. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, én bírom. Nagyon aranyos, jó fej nőci, 2 felnőtt gyerekkel. Mindig voltak jó tanácsai, amik beváltak.
2015. okt. 28. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm is nagyon kedves, fiatal, ért a szakmájához, még nincs gyermeke, de amihez kell tökéletesen ért. Nagyon kedves a nagyobb gyermekemhez is, akivel nem nála voltunk, költözés miatt.
2015. nov. 8. 12:52
 15/18 anonim válasza:
Mi egy idősebb, de annál tapasztaltabb védőnénihez kerültünk.Közvetlen már az első naptól, és nagyon barátságos.Eddig bármi volt,akár este vagy hétvégén is lelkiismeret furdalás nélkül hívhattam:-)Ő is sokszor érdeklődik..Érezteti velem hogy igenis én is/mi is fontosak vagyunk:-)Folyamatosan tájékoztat esetleges képzésekről,tanfolyamokról is.Mindenkinek ilyen védőnőt kívánok mint a miénk:-))21 hkm
2015. nov. 10. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Budapest X. kerület, Timi- nagyon bírom, és nagyon hasznos tanácsok, jó stílus, anyaszerepben megerősítő. A körzetében mindenki nagyon szereti, többször kampányszerűen próbáltuk jelölni év védőnője címre. Tájékozott, nyitott. Írhatnék példákat is, hogy mi a jó benne, de nem tudom hogy érdekel e.
2015. nov. 24. 21:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Persze, fejtsd ki, érdekel. :)
2015. nov. 25. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:

- olyan kérdésben, ami nem életbevágó, vagy nem egyféle jó megoldás van (altatás, fürdetés, hozzátáplálás stb.) volt olyan hogy más más anyukának, különböző módszerekre mondta hogy így jó, így kell csinálni! Erre véletlen jöttünk rá, de érezhető volt hogy a bátorítás a lényeg, hogy igen, jól csinálod, bízz magadban. - mert tényleg az egyik megoldás is, a másik is jó de az ember képes bizonytalankodni, a legjobbat keresgélni.

Másik, egyik anyuka a friss két pici gyerekes zűrös napokban, amikor kísérte ki a védőnőt, akkor szabadkozott, hogy rosszul érzi magát, hogy semmivel nem kínálta meg. Legközelebb szóljon rá.. vagy valami ilyesmi... következő látogatáskor kért egy pohár vizet, azaz ebben is segítet..kicsit nehéz írva elmesélni. Szóval azt mondanám hogy figyelmes, mint egy igazi jó támasz, bátorító, ugyanakkor rengeteg tapasztalatával, ismeretével profin tud segíteni, hogy mivel hová fordulj. Pl. már nagyobb gyereknél fogszabályzásról nyelvlökéses nyelés logopédia terápiára küldtek, amivel se az iskola, se a nevelési tanácsadó nem tudott kezdeni, a védőnő tudta hogy hová érdemes fordulni.

2015. nov. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!