Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti ezért váltanátok orvost?

Ti ezért váltanátok orvost?

Figyelt kérdés

Az elmúlt éjjel az orvosommal álmodtam, hogy hogy is mondjam, összejöttünk.. azóta sem bírom kiverni a fejemből, egyrészt rettenetesen szégyellem magam a férjem előtt, nem érzem úgy hogy különösebben vonzódnék a dokihoz, de akkor mi ez az álom?? Másrészt el sem tudom képzelni, hogy elmenjek ezzel a tudattal a következő vizsgálatra, holnap után lenne időpontom. Még a terhesség elején vagyok, ezért Ti váltanátok?

Amúgy kedves doki, és szakmailag is dicsérik.

2015. okt. 6. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt teljesen normálisak az ilyen álmok, én már az összes volt pasimmal lefeküdtem álmomban, amióta kismama vagyok... de akkor is lehet még ilyen álmod, ha váltasz dokit és az új dokival, akkor megint váltasz? Persze olvastam, h nem váltottál..
2015. okt. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!