Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti ezért váltanátok orvost?

Ti ezért váltanátok orvost?

Figyelt kérdés

Az elmúlt éjjel az orvosommal álmodtam, hogy hogy is mondjam, összejöttünk.. azóta sem bírom kiverni a fejemből, egyrészt rettenetesen szégyellem magam a férjem előtt, nem érzem úgy hogy különösebben vonzódnék a dokihoz, de akkor mi ez az álom?? Másrészt el sem tudom képzelni, hogy elmenjek ezzel a tudattal a következő vizsgálatra, holnap után lenne időpontom. Még a terhesség elején vagyok, ezért Ti váltanátok?

Amúgy kedves doki, és szakmailag is dicsérik.

2015. okt. 6. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
orvos -páciens között ill beteg-ápoló között, diák-tanár között is ki szokott alakulni valami ilyesmi, ezeket a fajta kötődéseket az agy tévesen fellángolásnak tudja be, de nem az, amúgy természetes jelenség.
2015. okt. 6. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt tök normalisak az erotikus állok, szinte bárkivel a foszerepben. Sztem ezert ne hagyd ott a dokid. Oke, biztos pirulni fogsz kicsit, de hidd el, lesz meg ilyen :)
2015. okt. 6. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
*almok a hormonhaztartas változása miatt .
2015. okt. 6. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

én a főnökömmel álmodtam ilyesmit

aztán másnap a munkahelyen kb egész nap üvöltözött velem, én meg mosolyogtam magamban, hogy tegnap éjszaka bezzeg egy szavad sem volt :) a párommal simán megbeszéltem, és szétröhögtük magunkat :), semmiféle bűntudatom nem volt, mivel igazából semmit nem is éreztem a főnök iránt, tiszteltem imnt embert, mint férit és ennyi(okos és családcentrius ember)

2015. okt. 6. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:

jaj én mindig igy jarok ha olyannal kerulok kapcsolatba akitol hogy is monjdam függnöm kell...

valahanyszor uj munkahelyem volt már az elso munkanap elott "viszonyom volt a fonokommel" almomba foleg hogy titkarnokent dolgozom, gondolhatod...teljesen mindegy fiatal vagu idos ronda vagy jokepu volt a fonok jottek ezek a hulye almok...aztan a terhesseg alatt a nem epp fiatal es nem epp jo kedvu de nagyon kedves orvosom irant....kivaltkepp mikor szovodmenyes szuleszem utan naponta bejarlalt hozzam....gondolhatod....en is almondtam igen cifrakat meg most hogy gyeden vagyok es nemblattam egy eve a fonokom allandoan azt almodom hogy kikezd velem...en eszre sem veszem mar ezeket az almokat pedig neha annyira.valosagosnak tunnek hogy egesz nap ezek vannak a fejembe de nem foglalkozom.veluk a ferjemnek se beszelek rola mert annyira nincs jelentoseguk....szerintem te se agyalj ilyesmin tuti h ezert nem valtanek orvost.

2015. okt. 7. 00:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Általános dolog, emiatt ne válts. Érzelmileg instabil időszakban az agy művel ilyesmiket. Nem lesz belőle semmi problémád. Bízol benne, az erős kötődés jele ez is. Nem váltanék. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni.
2015. okt. 7. 01:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Dehogy kell váltani. Az álmoknak semmi közük a valósághoz. Nekem pl rendszeresen vannak erotikus álmaim, amiknek a főszereplője mindig ugyanaz a férfi -nem a férjem, sosem volt közünk egymáshoz és konkrétan kimondottan visszataszító egy alak is. Ez van. Az álom nem valóság.
2015. okt. 7. 05:43
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Elég nevetséges indok lenne, nem gondolod???
2015. okt. 7. 07:33
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem válts, ha úgy gondolod, hogy nem tudnál hozzá járni tovább, de szerintem pár hét múlva csak nevetni fogsz az egészen :)

ültesd át az álmot a valóságba: kapd el a párodat egy menetre :)

voltál nála végül?

2015. okt. 8. 14:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam :). Hát, ahogy megláttam eszembe jutott, és kicsit kínosan éreztem magam, de aztán a vizsgálat elterelte a figyelmemet. 12. heti UH volt és most láttuk először úgy rendesen a picit (előtte a 8. héten voltam, akkor még ugye nem volt így meg mindene...).

Úgy döntöttem maradok a dokinál. :) Remélem több ilyen álmom nem lesz :D.

2015. okt. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!