Ebben az esetben te mennel 4d ultrahangra a 36. heten?
Leszogezem: egyaltalan nem vagyok paramami tipus foleg hogy masodik terhessegem. De.Most elbizonytalanodtam. 27.heti 4d-n 26.hetesnek mondtak a bpd es ac meretek szerint. A 30.heti korhazin 30+3 naposan pedig nagyjabol 28+4-nek. Viszont szinten csak a bpd es az ac meret szerint. FL ertekek mindig nagyobbak voltak egy hettel a terminushoz kepest.
Aramlassal es vizzel oke volt a 30.hetin.
Meg egy hetem van a 37.heti kotelezo korhazi uh-ig. Holnap el tudnek menni 4d-re. Nagyon aggodom pedig nem voltam aggodos a terhesseggel kapcsolatban.
Köszönöm a kommenteket.
Utolsó kettő:
Nem,nem nő meg, viszont így legalább kiderült, hogy kevés a magzatvíz, este megyek az orvosomhoz a kórházba.
ha ők is kevesebbnek látják akkor be kell feküdnöm.
Egyébként pedig főként 2D-ben néztük meg a szonográfussal, mert nem mozizni voltam, hanem elmondtam a problémámat és nagyon alaposan, kétszer lemérve mindent 2D-ben nézte.
Egy-egy pillanatra átkapcsolt 4D-be, de mivel a feje nagyon lent van már, így az arcából semmit sem láttunk, egyedül a lábából, így még képet sem kértem.
anno nekem a 4d-s adatlapon rajta volt mindene és egyesével, hogy mi hány hetesnek felel meg.
(kopony mellkas, has, comb, asszem ülőmagasság, súly)
és lentebb voltak százalékos értékek, amik a enti adatok egymáshoz viszonyított arányaiből számoltak ki és leginkább eza fontos eredmény, hogy határon belül legyen.
De pl átlagtól nagyobb combcsont miatt valszeg az egyik százalékos érték lehet túl is lépi a határt, de mégsincs semmi baj.
örülök, hogy voltál, írhattál volna valamit a méretekről is, hogy arra it mondott a doki, vagy milyen értékek jöttek ki.
Az értékeknél szintén kisebb,de nem több két hétnél az eltérés.
A BPD-je 11 nappal, az Ac 7 nappal kisebbek.
Az FL és HL pedig pont egy héttel nagyobbak.
Súlyra 2750 gr.
Emiatt megnyugodtam, valószínüleg ő is vékony magas lesz, csak a víz aggaszt picit.
akkor már megérte, hogy nyugodtabb vagy :)
semmi rendellenes nincs
a magzatvíz felől majd ugye az orvos szava számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!