Ebben az esetben te mennel 4d ultrahangra a 36. heten?
Leszogezem: egyaltalan nem vagyok paramami tipus foleg hogy masodik terhessegem. De.Most elbizonytalanodtam. 27.heti 4d-n 26.hetesnek mondtak a bpd es ac meretek szerint. A 30.heti korhazin 30+3 naposan pedig nagyjabol 28+4-nek. Viszont szinten csak a bpd es az ac meret szerint. FL ertekek mindig nagyobbak voltak egy hettel a terminushoz kepest.
Aramlassal es vizzel oke volt a 30.hetin.
Meg egy hetem van a 37.heti kotelezo korhazi uh-ig. Holnap el tudnek menni 4d-re. Nagyon aggodom pedig nem voltam aggodos a terhesseggel kapcsolatban.
ilyenkor már a genetika is sokat számít
nem írtad kistermetűek vagytok e, vagy esetleg kislányt vársz e
amúgy én már csak azért is mennék, mert a 4d egy élmény, adnak képeket, videot, én babámat ébresztette a doki és dörzsölte a szemét és ásított a pocakomban :) ezzel nem találkoztam volna, ha csak a köteező uh-ra járok
Pontosan ezért (is) aggódom, mert mi nem vagyunk kisnövésűek, és a fiam is elég magas, és nála is az FL combcsont volt mindig nagyobb 1-2 héttel, viszont a bps és ac nem volt kisebb neki.
Emellett pedig tudom a fogantatást, mert menszesz problémák miatt ovulációs teszt és hőmérőzés volt, és ovu napján illetve előtte 4 nappal voltunk együtt. Ovu után 7 napig nem.
A terminusom is ez alapján lett kiírva.
Viszont a 9.és 12.heti uh-n pedig 3-4 nappal nagyobb volt mint a terminus, tehát ezért sem értem, hogy mitől lassult akkor le ennyire.
Egyébként igen, kislány.
Valószínüleg elmegyek inkább, ennyit megér az,hogy nyugodt legyek.
Szólni fogok ultrahangon, hogy főleg diagnosztikai céllal jöttem, és nagyon pontosan mérjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!