Miért nem adtak a 20. heti genetikai uh után időpontot a következő ultrahangra?
Sziasztok! Ma voltunk a 20. heti genetikai ultrahangon, mindent rendben találtak a kicsivel, így csak itthon nézegettem a papírt amit kaptam.
Viszont eddig a lap alján mindig ott volt, mikorra kell mennem legközelebb, most viszont nincs!
Első baba, eléggé tanácstalan vagyok. Lehet hogy véletlenül hagyták le a dátumot? vagy ez hogy is van?
6.heti papíromon ott volt, a 12. hetesre mikor kell mennem. 12. hetin ott volt, hogy a 20-asra mikor. Viszont most hiába olvastam már tízszer el a papírt, nem találok ilyen dátumot.
Járok terhes gondozásra is persze, ahol mindig megnézik a babát uh-n, lehetséges, hogy ezentúl már csak ott fogják nézni, és ide már nem kell járnom? ( most pénteken is megyek)
próbáltam megkérdezni a védőnőmet, de sajnos így délben nem vette fel a telefont. Majd később próbálkozok, de addig is érdekelne, hátha valaki tud valami okosat mondani. Köszi előre is.
Jaj, olyan butának érzem magam...de tényleg nem tudom hogy megy ez... :S
Köszönöm a válaszodat.
közben találtam a neten is egy ilyen leírást, hogy a 12. heti és 20. heti genetikai uhra kell menni.
Na ,magyarázkodhatok a védőnőnek, ha visszahív...:D
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!