Terheléses cukorvizsgálaton hogy bírtátok evés nélkül?
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 08:14
1/14 anonim válasza:
Tartottam tőle de nem volt olyan vészes mint gondoltam. Annyi cukor után nem éreztem magam éhesnek.
2/14 anonim válasza:
Nekem negyedévente van ilyen. Semmi extra. Túl van misztifikálva. Aki szokott kólát inni és fehér lisztből enni az ennek többszörösét eszi meg egyetlen étkezés alatt.
3/14 anonim válasza:
Két óra evés nélkül miért olyan nagy dolog?
4/14 anonim válasza:
Simán! Mondjuk én eleve nem mindig reggelizek, mert a vérnyomásom leesik után (eleve alacsony), így van,hogy 10-11 körül eszek legkorábban.
5/14 anonim válasza:
Simán bírtam. Éhes voltam előtte nagyon, de amikor megittam a cukros italt, akkor ez az érzés elmúlt.
6/14 anonim válasza:
Én nagyon nem bírom reggel az éhséget de a cukros cucc után nem voltam az, eléggé eltelített, de mikor a 2 óra után hazaértem olyan rosszul lettem, mint még soha. Tehát ha túl vagy a második vérvételen rögtön egyél, nekem nagyon lement a cukrom.
7/14 anonim válasza:
Miert akkora tragedia nem enni par oraig? Komolyan mondom, nevetseges.
8/14 BadOomen válasza:
Én alvás közben sem eszem és mégsem áll le a szervezetem...2 órát kibirni nem nagy kihivás hisz az emberi szervezet akár több hétig is kibirja evés nélkül.
9/14 anonim válasza:
"Mondjuk én eleve nem mindig reggelizek, mert a vérnyomásom leesik után (eleve alacsony)"
Kevered a vérnyomást a vércukorral.
10/14 anonim válasza:
Szia! Én is tartottam tőle, hogy majd "éhen halok", de szerintem az a tömény cukros lötyi úgy megemelte a vércukorszintemet, hogy egyáltalán nem éreztem éhséget. Sokkal rosszabb volt a két vérvétel egy reggel alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!