Dr. Kondér Béla (Vác) doktor Úr "árait" úgy kell, értelmezni, hogy a szülés már nála tényleg ingyenes? Tehát a havi díjakon felül adtatok neki szüléskor pénzt vagy sem?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 10:13
1/4 piroska és a farkas válasza:
a 18-20. héttől a szülésig meg kell jelenni 5 terhesgondozáson, amiknek a díja vizsgálatonként 30 ezer ft. Ezután a szülés már ingyenes. Nálunk így volt, 2014-ben született a kislányom, semmit nem adtunk a szülés után. A 18. hét előtti vizsgálatoknak nem 30 ezer a díja, hanem, ha jol tudom, 15. De sztk-ba is lehet járni a 18. hétig. Egyébként jo doki, mi nagyon meg voltunk elégedve vele.
2/4 anonim válasza:
Tényleg így kell érteni! Nem adtunk pénzt ezen kívül. Nagyon nagyon jó doki, én hálás vagyok neki, hogy nagyon szép szülésem volt, ami rajta is nagyon múlt!
3/4 anonim válasza:
mi sem adtunk már neki semmit a szülésért, de mégis minden nap bejött hozzám, pedig sokat voltam bent, komplikációk miatt. csak a 6 hetes kontrollért kellett kifizetni a 10 ezret. a szülés már ingyenes..persze így sem olcsó, de ha azt veszem, hogy máshol is 8000 Ft a terhes gondozás minimum, és még minimum 50.000 a szülés, akkor nem sokkal jársz rosszabbul..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2015. aug. 28. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!