Dr. Erdődi Balázsnál szült már valaki? Tapasztalat? (Debrecen)
Igen, és ódákat tudnék zengeni róla! :) 32. héten kértem fel, tehát már a végén, de azonnal elvállalt. Mikor rákérdeztem az anyagiakra zavarba jött, hogy ő nem szereti az ilyesmit, és igazából így a kórházon belül nem is lenne etikus bármit mondania, tehát ránk bízta. Végül 60-at adtunk a varratszedésnél, és hozzá mentem vissza kontrollra is, soron kívül vállalt, szóval nem kevesellte. :D
Nagyon kedves volt szülés alatt is, mindig elnézést kért mikor a tágulást nézte, hogy plusz kellemetlenséget okozott. Mindenben segített, bátorított. Amikor megszületett a kisfiam gratulált, hogy gyönyörű, plusz a névválasztásunkhoz, ugyanis a fiam is Balázs. :D
6 napot voltunk utána bent sajnos, mert antibiotikumot kapott a babám, de minden nap benézett hozzánk. (pedig akkor még nem kapott pénzt:)
Szóval szívből ajánlom neked, ha őt tervezed felkérni. :)
Hát én sajnos nem tudok ódákat zengeni róla...
Nekem is ő volt a fogadott orvosom, nem keveset jártunk hozzá magánrendelésére, és nem sajnáltunk pénzt áldozni se rá.
Mindezek ellenére a szülés során nemhogy kedves, figyelmes volt hanem életem legnagyobb traumáját köszönhetem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!