Váci kismamák, nektek sem néznek soha a kórházi ultrahangon méhszájat?
Nekem a dokim ezt külön soha nem mondta, de mindig nézte uh-n a méhszájat. Csak akkor szólt volna, ha baj lett volna. Így valószínű nálad is minden rendben, ezért nem mondtak semmit.
Nst-n nem nézik a méhszájat, ott a baba szívhangja, és a méhtevékenység lesz a lényeg.
Ha kenetet vesznek, biztos megvizsgálnak, ne aggódj!
Ha a méhszáj nyílására gondoltok azt uh-on nem lehet látni, ezt manuális vizsgálattal nézik.
van olyan orvos, aki nem híve az utolsó időben végzett fizikális vizsgálatnak, lehet, hogy ezért nem nézték nálad sem.
Utoljára a dokim nézte az sztk-ban a 32. héten kézi vizsgálattal, de most már csak a kórházba kell mennem, hozzá már nem, ott meg csak uh van (meg majd az nst).
De amúgy én úgy tudom az uh-n látszik a méhszáj is.
Nyugodj màr meg :)
Soha nem nézték uh-on a méhszàjat, gyanìtom hogy hasival nem is nagyon làtjàk. Vérzés és görcs miatt mikor 20 hetesen kórhàzban voltam, ott is manuàlis vizsgàlat volt-hogy làssàk a méhszàjat, és UH-hogy a baba rendben van-e.
Méhszàjat hüvelyi uh-val tudnak normàlisan nézni.
Nst-re nàlunk csak a kismama mehet be, apuka nem, hely sincs erre.NST-n szìvhangot és méhtevékenységet néznek. Semmi szükség ilyenkor matatàsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!