Rossz AFP eredmény, mégis egészséges baba?
Figyelt kérdés
Leginkább olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol rossz lett az AFP eredménye, mégis kiderült, hogy a babának semmi baja. Jöhetnek ellentétes tapasztalatok is.
Ma kaptam meg az eredményt, és nagyon rossz lett, velőcsőzáródási rendellenesség 1/50. Genetikára csak jövő hét péntekre kaptam időpontot, nagyon el vagyok keseredve.
2015. jún. 24. 16:23
21/24 A kérdező kommentje:
nem budapesti vagyok, hanem Miskolc mellett élek. ma voltam egy miskolci 4D-s ultrahangon, és mindent rendben találtak, a gerincét, a koponyáját, nincs nyúlszája, stb, ami a magas AFP-t okozhatta volna. pénteken megyünk a debreceni klinikára a genetikára, de így már sokkal nyugodtabban :)
2015. júl. 1. 19:09
22/24 anonim válasza:
A debreceni genetika nagyon jó. Mi oda tartozunk és az elsővel voltunk párszor ha vannkerdesed segítek. Ott szültem a klinikan az elsőt es ott akarom a másodikat is pár hét múlva.
13as vagyok
23/24 anonim válasza:
È 5hònapot feküdtem a kinikàkon, ès 10 percre lakom :-), ràadàsul Miskolc Tapolcai vagyok,voltam :-)
Bàrmilyen kèrdèsed van szólj, vagy ha màr bent leszel ès bàrmi óhaj sóhaj van :-)
24/24 A kérdező kommentje:
voltam ma a klinikán, csináltak egy ultrahangot ahol mindent rendben találtak, így minden további nélkül el is küldtek. annyit mondtak, hogy nem semmiért lett az AFP eltörölve a rendszerből. azt nem értem a védőnő miért küldött el egyáltalán, jó kis egy hetünk volt, az már biztos.
2015. júl. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!