Meddig maradhatok táppénzen?
Figyelt kérdés
12 hetesen kiírtak vérző hematoma és mélyen fekvő lepény miatt. Sajna 2 hét elteltével is vérezgetek. Ha viszont megszűnnek a panaszok akkor is maradhatok tp-en, az előzményeket tekintve? Nem szeretnék már dolgozni, meleg lesz és 8-9 òrás állòmunkát nem tartok kismama barátnak.2015. jún. 14. 09:54
11/14 anonim válasza:
Nekem is volt haematómám, barnáztam, és folyamatosan görcsöltem.Engem nem írtak ki még ez miatt sem. Annyit mondtak, hogy kíméljem magam egy kicsit jobban, én sem emeltem a munkahelyemen, megtette ezt helyettem más.
Eltűnt a haematóma hála istennek (ill a barnázással ugye kiürült). De én nem lettem veszélyeztetett terhes!
Úgy látszik ezt is orvosa válogatja....
Ha veszélyeztetett vagy, és erről van papírod talán üzemorvos, vagy ho. kiír nem?
12/14 A kérdező kommentje:
Már kiírt hétfőig sőt eddig azt is megtiltotta, hogy nodokihoz menjek, ami 100 kmre van. Azt mondta, ha letelik a két hét akkor mehetek kocsival, gondolom a rázkòdás sem tesz jót. Jó neked utolsó! Én még rengeteg pihi mellett sem javulok annyit, hogy az megnyugtasson.
2015. jún. 14. 11:57
13/14 anonim válasza:
Ha a munkaköröd nem kismama barát, biztosítaniuk kell olyat, ami az. Ha nem tudnak, kötelesek felmenteni a munkavégzés alól, és alapbért biztosítani neked, mialatt otthon vagy.
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok gondoltam leírom a problémák szerencsére megoldòdtak, kippkopp, a doki kérdezte meg, maradni akarok e, mi a munkám, mert már nem lenne kötelező a tp. Utána azt javasolta inkább maradjak, mert emelnem még mindig tilos.
2015. jún. 17. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!